Cybex Pallas 2 Fix. Mi a véleményetek? Megvennétek 1 éves gyermeknek?
Ismerősöméknek ilyen van. Ők nagyon szeretik és nagyon biztonságosnak tartják. A gyerkőcnek kényelmes. 2,5 éves és még a haspárnával használják, bár 1 évesen elveszett benne még. Az ülés hatalmas egyébként, a mi autónkba be sem férne szerintem. Ha sokat autóztok és van rá pénzetek, rossz vásárt nem csináltok vele.
Személy szerint én nem venném meg. Mi olyan sokat nem autózunk. Kb. 6-7 éves koráig fogod használni az ülést, utána már csak mint ülésmagasítót használod, ami ennyi pénzért szerintem drága. Főleg, ha lesz tesó, akkor meg lehet venni mégegyet.
Szerintem ez csak pénz kérdés, mert a minősége nem vitatható.
Nagyon köszönöm válaszaitokat!
Akkor ez a befutó, persze, ha az autónak és a gyereknek is megfelel:)
Én vagyok a tegnapi 19:10-es :-)
Elvileg mi a legnagyobb távolságban használjuk, ennél jobban nem is lehetne engedni, mert az auto övét már nem lehetne bekapcsolni... A hasánál még ok, de feljebb, pont a gyomorszáj résznél már elég szűkös (nyílván nem kabátba rakjuk be)... Szóval nem tudom, ha majd kicsit hízni fog, hogy fogja ezt bírni... Nálatok nincs ezzel semmi probléma, nyugodtan ül benne? Hosszabb úton is elviseli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!