Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cybex Pallas 2 Fix. Mi a...

Cybex Pallas 2 Fix. Mi a véleményetek? Megvennétek 1 éves gyermeknek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismerősöméknek ilyen van. Ők nagyon szeretik és nagyon biztonságosnak tartják. A gyerkőcnek kényelmes. 2,5 éves és még a haspárnával használják, bár 1 évesen elveszett benne még. Az ülés hatalmas egyébként, a mi autónkba be sem férne szerintem. Ha sokat autóztok és van rá pénzetek, rossz vásárt nem csináltok vele.

Személy szerint én nem venném meg. Mi olyan sokat nem autózunk. Kb. 6-7 éves koráig fogod használni az ülést, utána már csak mint ülésmagasítót használod, ami ennyi pénzért szerintem drága. Főleg, ha lesz tesó, akkor meg lehet venni mégegyet.

Szerintem ez csak pénz kérdés, mert a minősége nem vitatható.

2012. aug. 19. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is jó véleményem van,nem 2fix,hanem silver line van,sztem csak az isofix miatt tér el(nekünk nincs rögzítési lehetőség a kocsiban),mi is sokat autózunk,engem meggyőzött a töréstesztje, 9hónapos volt a gyerek mikor kapta és szereti..De ,először valóban próbáljátok be az autóba,mert nem mindegyik öve éri át..Plusz a gyerekkel is próbáljátok ki,mert állítólag sok gyerek nem bírja elviselni a pajzsot..
2012. aug. 19. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm válaszaitokat!

Akkor ez a befutó, persze, ha az autónak és a gyereknek is megfelel:)

2012. aug. 19. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Látom, már rég volt hozzászólást, viszont mi most vettünk alig egy hete... A Brendonban beültettük a gyereket (16 fél hós), ott még vigyorgott... Személy szerint nekem nem volt szimpi a pajzs kényelmi szempontból, de édesapám és a férjem, no meg a bolti eladó meggyőztek, hogy ez mennyire biztonságos... Ma kipróbáltuk, alig mentünk vele 10-15 perce, lányom egyre nyűgösebb lett, majd láttam, nincs túl jól és szépen egy jó adagot hányt (Igaz, előtte fél órával uzsizott, de nem sokat...) Szóval az aggodalmam beigazolódott, hogy nagyon rászorul ez a cucc a hasán, és gondolom ahogy picit mégis mocorog, irritálta a pociját... Nem tudom most mit csináljuk, nem volt olcsó, de kifutottunk a 3 napból is, amikor még visszavették volna... Van esetleg valaki, akinél hasonlóan indult, aztán mégis bevált...? Igazából 15 kg-tól már elvileg lehetne pajzs nélkül használni, de attól még igencsak messze vagyunk, mivel filigrán alkat, most is még csak 10-10,5 kg körül van.
2012. dec. 14. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
szia,oldalt van két gomb,amivel kijebb tudod engedni a pajzsot...Az én lányom is annyi kiló,mint a Tiéd,és én sokszor azt nézem,h túl sok a hely,még téli felszerelésben is..
2012. dec. 14. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Én vagyok a tegnapi 19:10-es :-)

Elvileg mi a legnagyobb távolságban használjuk, ennél jobban nem is lehetne engedni, mert az auto övét már nem lehetne bekapcsolni... A hasánál még ok, de feljebb, pont a gyomorszáj résznél már elég szűkös (nyílván nem kabátba rakjuk be)... Szóval nem tudom, ha majd kicsit hízni fog, hogy fogja ezt bírni... Nálatok nincs ezzel semmi probléma, nyugodtan ül benne? Hosszabb úton is elviseli?

2012. dec. 15. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
4-5 órás utakat is simán bír benne,és szereti,ha beleteszem,emeli a kezét,hogy tegyem a pajzsot,ha véletlenül behozzuk az ülést a lakásba,első dolga,hogy beleül...Szóval tényleg nem értem,mert pl. tegnap pufinaci-vastag kabi szerkóban is nagyon jól elvolt benne...(persze ez rövidtávon)
2012. dec. 16. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!