Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek a helyemben,...

Mit tennétek a helyemben, külföld, vagy Magyarország?

Figyelt kérdés
Férjemmel válni készülünk, van egy két éves fiunk. Jelenleg külföldön élünk, azonban ha elválunk, én megyek vissza Magyarországra. Itt jön a gond. Ő is és én is ragaszkodom a gyerekhez. A gyereknek az anyja mellett a helye, ha rendesen neveli és gondozza, márpedig én ezt teszem. Viszont férjem azt mondta, hogy önző vagyok, ha hazaviszem magammal, mert itt sokkal jobb élete lenne, alapból plusz két idegen nyelvet tanulna meg és mivel az apja fizetése 7x annyi, mint az enyém, mindene meglenne. Igen ám, de elmondtam, hogy ha hazaviszem magammal, akkor az ő támogatásával olyan intézménybe is járhatna, ami nívósabb, abban is megtanulná a nyelveket, igaz nem természetes közegben és bár nem tudnék neki annyi mindent megadni, mint ő zsebből, mindent megtennék érte, ahogy eddig.Nagy vonalakban ennyi... Nagyon kétségbeestem, tényleg önző lennék? Mi a legjobb a fiamnak?
2012. aug. 17. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egy durva szakításom, de külföldön maradtam. Keményen dolgoztam és kb 2 év alatt felépítettem a saját életemet. Kőkemény munka volt, de nagyon megérte. Pedig akkoriban havonta haza akartam menni.

Szerintem is maradj külföldön, keress ott munkát, lakást és egy új párkapcsolatot idővel.

2012. aug. 17. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
itt nincs lehetőséged de ott igen maradj ott ott gazdagabban éltek amúgy melyik ország az ?
2012. aug. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!