Mit tennétek a helyemben, külföld, vagy Magyarország?
ez nem is kérdés.......maradnék külföldön ahol mindkettőnkre jobb jövő vár.
miért jönnél haza? mi vár itt? valamiért egyszer kimentél, miért jönnél vissza??
Belegondoltam a helyzetedbe, hogy en mit tennek. Nekem is ket eves a gyermekem, csak nekem lanyom van, es mi is kulfoldon elunk. En maradnek kulfoldon, hiszen nekem is jobb lehetosegeim vannak kulfoldon. Mondjuk en abszolut nem vagyok Magyarorszagra. Most egyre rosszabb ott a helyzet.
Mert akarsz Magyarorszagba hazamenni? Esetleg felsz, hogy nem talalsz odakinn magyar part magadnak? Vagy eleve te nem is akartal annyira kulfoldon elni? Vagy ugy erzed, egyedul nem menne, es a nagyszuloktol segitseget kaphatsz otthon?
Ha hazakoltozol Magyarorszagra, szamolnod kell azzal is, hogy gyermekednek tulajdonkeppen nem lesz apja. Lehet, hogy csak evi par hetet tudjak majd egymast latni. Valamilyen szinten nem fair egyikojukkel szemben sem, hogy elszakitod egymastol oket. Persze a te erdekeid sem kerulhetnek hatterbe...igy ez nagyon nehez dontes.
Mi most voltunk otthon rokonlatogatoba, es pont az egyik rokonek elvaltak. Ott 3 eves a kislany, az anyja kivitte kulfoldre, az apja tartozik a csaladhoz ver szerint. Igy a csalad meg kevesebbet lathatja a kis unokat, apuka meg 3-5 havonta a kislanyat...borzasztoan el van keseredve. Egy ido utan majd enyhul a fajdalma es bele lehet szokni, hogy el kell felejtenie ugymond a gyermeket, de beletelik par evbe, mire beletorodik.
Igazad van, egy ilyen picinek inkabb az anyja mellett a helye, de ugy, hogy apuka is elerheto tavolsagban van. Jo lenne, ha egy helyen tudnatok maradni, es surun tudna apa es fia latni egymast.
Ahogy te szavaidbol kiveszem, elkepzelhetetlennek tartod, hogy elszakitsak toled a gyermekedet, iszonyu nagy fajdalom lenne. De meruljon fel benned az is, hogy ugyanezt erzi apuka is. 2 eves mar a gyermeketek, rengeteg emlek fuzodik hozza apukanak, es gondolom imadja a fiat. Bele se tudok gondolni, hogy milyen erzesek keringhetnek most benne, hogy te ilyet mondasz neki, hogy lehet, hogy hazaviszed magyarba. Eleve a valas egy nagy tores, de te el akarod venni a fiat is. Nem bantani akarlak, felre ne ertsd, csak gondolj bele, hogy o mit erezhet. A gyermek megint mas kerdes. Mivel mar 2 eves, eleg nehezen, de elfelejtene apukat szep lassan. De legalabb fel ev kell hozza neki is. Probaljatok kitalalni valami elonyos megoldast mindnyajotoknak. A tanulas, tudas nem minden. A legfontosabb a szeretet.
Nem kérdés, én is maradnék külföldön. Miért akarsz hazajönni? Kint nem találnál munkát?
Az meg, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye..... az ilyen marhaságok miatt nézi le és ítéli el a társadalom az elvált anyákat.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!