Más gyereke is nyűgösebb két napja, vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
mindkét gyerekem aki általában rendes gyerek,teljesen megbolondult,és nagyon nehezen bírom türelemmel,most2012. aug. 17. 07:49
1/4 anonim 

válasza:

Az enyémek is.2,5 éves a lányom 1 éves a fiam.Semmi nem jó nekik megy a hiszti mindenért,én meg már a hajam tépem.
2/4 anonim 

válasza:

Az én kisfiam is tegnap óta csupa hiszti, nyűgös. 2,5 éves. Mi még éjszaka sem aludtunk, mert ébren volt. Azt hittem beteg lesz, mert ez nálunk nem jellemző. Mármint a nem alvás. Biztos érzik, hogy jön vissza a nagy meleg.
3/4 anonim 

válasza:

Az én kisfiam már 2 hete csinálja ezt.Tiszta dac.Akármit mondok meg sem hallja.ÉN már megbolondulok és mikor lesz vége a dackorszaknak?!Pedig még csak most kezdődött:(:(
4/4 anonim 

válasza:

Én 3 hónaposom is két napja nyűgös. Eddig elnézelődött, eljátszadozott a játszószőnyegen, most nem. Szinte le sem bírom tenni egész nap. Remélem csak front és gyorsan túl leszünk rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!