Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más gyereke is nyűgösebb két...

Más gyereke is nyűgösebb két napja, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
mindkét gyerekem aki általában rendes gyerek,teljesen megbolondult,és nagyon nehezen bírom türelemmel,most
2012. aug. 17. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyémek is.2,5 éves a lányom 1 éves a fiam.Semmi nem jó nekik megy a hiszti mindenért,én meg már a hajam tépem.
2012. aug. 17. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is tegnap óta csupa hiszti, nyűgös. 2,5 éves. Mi még éjszaka sem aludtunk, mert ébren volt. Azt hittem beteg lesz, mert ez nálunk nem jellemző. Mármint a nem alvás. Biztos érzik, hogy jön vissza a nagy meleg.
2012. aug. 17. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már 2 hete csinálja ezt.Tiszta dac.Akármit mondok meg sem hallja.ÉN már megbolondulok és mikor lesz vége a dackorszaknak?!Pedig még csak most kezdődött:(:(
2012. aug. 17. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 3 hónaposom is két napja nyűgös. Eddig elnézelődött, eljátszadozott a játszószőnyegen, most nem. Szinte le sem bírom tenni egész nap. Remélem csak front és gyorsan túl leszünk rajta!
2012. aug. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!