Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan vezessem be a tehénteje...

Hogyan vezessem be a tehéntejet és a tojásfehérjét?

Figyelt kérdés
1 éves, napi 2x még szopizik.

2012. aug. 16. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a tehet úgy vezettem be, hogy eleinte forraltam, kb 1 hónapig. Zacskós boti tejet adtam neki. Felforraltam, lehűlt, és odaadtam neki először cumisüvegből (tápszert előtte abból itta)majd pohárból. Szerencsére nem volt gond vele, nagyon ízlett neki. A tojásfehérjét pedig úgy vezettem be, hogy belefőztem egyszerüen az ételbe. Tehát nem hagytam ki belőle. Ennyi. Később már kapott főtt tojást egészben, hát az a mai napig nagy kedvence.
2012. aug. 16. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:

En a tojasfeherjet rakottkrumplival vezettem be. Pont az volt ebedre es adtam neki a feherjebol is. Nagyon izlett neki. Aztan ra 3 napra kapott palacsintat es nemsokra ra mar csinaltam neki rantottat reggelire.

A tehentejben nem igazan tudok sajnos segiteni mert nekem tapszeres volt ekkor mar a kisfiam igy nagyon konnyu volt mert kevertem neki tapszert es ontottem hozza egy kis bolti tehentejet. Igy nem volt annyira mas es idegen az ize meg az allaga. Ezt fokozatosn noveltem es a tapszert csokkentettem. Igy atallt a tehentejre. En sosem forraltam fel neki es a ful zsirosat (4%) adtam neki mindig, hgoy jo kaloriadus legyen. De van aki szereti forralni. Nincs ezzel semmi gond, ugy csinald, ahogy neked szimpatikusabb.

2012. aug. 16. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat! segítettetek:)
2012. aug. 16. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
szia, a többiek leírták, még annyit tennék hozzá, hogy mindenképp az első próbálkozások a nap első felében történjenek, ha esetleg allargiás vmelyikre, akkor az még nappal kijöjjön, tudjatok dokihoz menni...de tuti nem lesz gond, ez csak egy tanács.:-)
2012. aug. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!