Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős korig kell forralv...

Mennyi idős korig kell forralva adni a bolti tehéntejet?

Figyelt kérdés

2012. febr. 27. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem forraltam, egy éves kora után csak melegítettem. Ha közvetlenül a tehénből jönne, azt forralnám, de a boltit nem. Persze nem tartósat kap, hanem max. egy hónapig eltarthatót.
2012. febr. 27. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:

mivel tehéntejet 1 éves kor elött nem lehet adni, így nem forralgattam, mert 1 éves gyereknek már nem kell.

nem boltit ami nincs hökezelve minimum 6 éves korig kell forralni.

2012. febr. 27. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
En sohasem forraltam a boltit. Masfel eves koruktol kapnak a fiaim bolti tejet, addig tapszert ettek, de a boltit nem forraltam. Az pasztorizalva van, a pasztorizalatlan hazi tejet kell forralni.
2012. febr. 27. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Boltit sose forraltam.

Házit forraljuk, de azt mindig is forralni fogjuk, mert a férjem nem issza meg forralás nélkül.

2012. febr. 27. 08:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors vàlaszokat! A kisfiam az èjszakai egyszeri tápszert még igényli,szerintetek akkor is adjak neki inkább tejet helyette? Egyébként este és reggel ált. 2,5-3 dl iszik meg a tehéntejből. 21és fél hónapos.
2012. febr. 27. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel a tápszer vagy tej is cukrot tartamaz én éjszakára vizen kívül mást nem adnék. ettöl lesz majd 3-4 évesen olyan fekete fogu gyerek.

mindegy mennyi adsz neki, de azért azt is nézd hogy magas kalória tartalma és cukortartalma van, így pl ebéd elött egy pohárka simán elveszi az étvágyát, így a tejnél arra kell figyelni hogy pl reggelire vagy vacsorára kapja, de egy része legyen az étkezésnek ne lepödj meg hogy vacsorára kevesebbet eszik, ha tejet iszik elötte.

2012. febr. 27. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!