Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vezetitek be a tehéntejet...

Hogy vezetitek be a tehéntejet és a tojásfehérjét?

Figyelt kérdés
Adtok neki pár falat olyan ételt/italt, ami tartalmazza ezeket, aztán lassacskán egyre bátrabban adjátok, vagy pedig rögtön direktben pár korty tej/pár falat tojás?
2011. márc. 3. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A tojást elsőnek magában fogom adni, úgy tervezem, 1-2 napig, aztán belekeverve egyéb ételbe. A tejet meg először hígítva, fokozatosan eljutva addig, hogy tisztán is kaphatja.
2011. márc. 3. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A tej esetén úgy, hogy olyan ételt kapott, amiben tej van (feles tejbegríz, sóska), aztán a capuccino habját kóstolta.

Tojásnál a sárgáját és a fehérjét is úgy kóstoltattam, hogy egy fél keménytojást miszlikbe aprítottam, és beletettem a kajába (pl. spenótba).

2011. márc. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!