Bundáskenyérrel bevezethetem a tojásfehérjét?
Vagy mivel célszerű kezdeni???
Nem hinném,hogy gond lenne a minap evett már a borslólevesben lévő galuskából is.
tükrötojást tilos 3 év alatti gyereknek adni ha csak nem teljesen átsütött.
gondolom 1 év körüli a gyereked, én ezek közül egyiket sem adnám neki. iszonyat sok a zsír rajta, mondjuk úgy hogy mintha tömény zsiroskenyeret adnál neki.
ha tojás fehérjét adsz neki, akkor fözd meg a tojást, aztán pl mi a spenótbe bele vágjuk. amúgy a tükörtojás jól átsütve kellöen letörölgetve róla az olajat mehet.
második,te soha nem ettél gyerekkorodban zsíros kenyeret?
amúgy meg le szoktam itatni a felesleges olajat a bundáskenyérről.nem tudom honnan vetted,hogy tilos három éves korig a tükörtojás?ha jól át van sütve nyugodtan lehet adni,akkor kicsi a valószínűsége a szalmonellának.ha fertőzött a tojás,akkor rántottában is elkapja,ha nincs jól megsütve
Én pogácsával vezettem be :) De kapott már magában is főtt tojást kis katonákra vágva reggelire.
Nekem a bundáskenyér elég nehéz étel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!