A tojásfehérjét hogy vezetted be babádnak?
Figyelt kérdés
Mennyit adtál neki először, milyen ételbe tetted?2011. márc. 27. 10:39
1/2 kisnita válasza:
Én rántottában adtam neki először. Előtte is evett már rántottát, de akkor csak sárgájából. Egy tojásból csináltam és az egészet megette. Semmi baja nem lett. Aztán kapott tükör tojást is picire felvágtam neki és egyedül ette. (egy évesen már sok foga volt, tudott rágni) A főtt tojást is szokták szeretni a babák. Szoktam csinálni tojás krémet. Maci sajttal vagy bocis tömlős sajttal összekeverem a pici kockára vágott vagy ledarált főtt tojást (lehet bele tenni reszelt hagymát, lila hagymát, snidlinget is) és babakekszre kenem vagy kenyérre, kifli karikára, stb) A sajtot margarinnal vagy tejföllel is lehet helyettesíteni. Az én fiam szereti. Általában karikára vágott kiflivel eszi, én puffasztott búza szeletre kenem magamnak és azzal is evett már.
2/2 anonim válasza:
Én is rántottár csináltam neki.Első alkalommal a rántottából csak egy keveset adtam, majd egyre többet.
Bundáskenyérrel is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!