Valamit elronthattam? Vagy más gyerekek érettebbek?
fiam 17 hós,mindent megeszik,és nem töröm nem darabolom.almát is csak úgy rágja.
próbáld fokozatosan nagyobb darabokat adni neki.
Szia!
Én ugyanebben a cipőben jártam-járok.Nálunk konkrétan vagy fuldoklott a kisfiam a darabosabb ételektől,vagy ha szépen
evett és megpróbáltam puhára főtt apróbb darabokat is adni,öklendezés lett a vége,és kihányta amit addig megevett.
Ez kb 11-12 hónapos korában volt,és csak most -14 hónapos-
kezdtük el a 12 hónapos korban adható puhadarabos bébiételeket.Nagyon ijesztő volt,sokszor történt mert
nem adtam fel és alkalmanként próbálkoztam a puhább darabos kajcsikkal.Volt hogy majdnem megfulladt,majdnem
szívinfarktust kaptam olyan sokáig nem tudott levegőt venni egyik visszaöklendezésénél.Rettegtem az evésektől,mert tudtam hogy újra és újra meg kell próbálkozni a darabos ételekkel.Először túrórudi túrója,majd vajas kenyér ,majd felvágott,és így tovább szépen haladtunk előre.Még most sem eszik sok darabosat,de
haladunk....neked is kitartás.Vannak érzékenyebb gyerekek,akik maguk is irtóznak az új idegen dolgoktól.
Segíteni és bíztatni kell őket,meg dícsérni ha sikerült
egy nehezebb falat:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!