Dobjam el a fogkeféjét?
Figyelt kérdés
Elég undorító lesz, amit írok, de pont ma vettem a kicsimnek egy új fogkefét. A dédi papa pisis alsógatyája ázott a mosdóban clorox coloros vízben, erre beleesett a fogkefe. Azonnal kikaptam, lemostam forró vízzel alaposan, de nem tudom, merjem-e használni a kicsimnek...2012. aug. 14. 21:19
1/13 anonim válasza:
Én eldobnám, nem tudnám jó érzéssel a kicsi szájába tenni.
2/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem akarok kicsinyes lenni, csak marha drága volt a fogkeféje, még gondolkodtam is, hogy érdemes-e ennyit költeni egy ilyen pici műanyagra, de úgy voltam vele, megveszem a legjobbat.
2012. aug. 14. 21:28
3/13 anonim válasza:
jaj ne viccelj már
forrald ki és semmi baja nem lesz
4/13 anonim válasza:
Én sem adnám neki, akármilyen drága volt is.
Te tudnál a sajátoddal egy ilyen eset után fogat mosni?
Mert én nem, de lehet csak én vagyok finnyás.
5/13 anonim válasza:
Pont az jutott eszembe amit a négyes írt, te tudnál vele fogat mosni?? Moss vele fogat először te, ha megcsinálod utána adhatod a gyereknek is, de azért előtte tényleg forrald ki egy kicsit.
Én személy szerint kidobnám.
6/13 anonim válasza:
Tudtommal a legdrágább gyerekfogkefe is 800 ft körül van. Neked meg ér 800 ft-ot az, hogy nehogy valamit összeszedjen a pici?
Én biztos kidobnám.
7/13 anonim válasza:
Fájó szívvel...de kidobnám!!! :(
8/13 anonim válasza:
Kidobnám. Akkor is kidobnám, ha az enyém lenne a fogkefe, nemhogy a gyerekemé. Te tudnál azzal a fogkefével fogat mosni? Nem hiszem.
9/13 anonim válasza:
Lehet hü.le vagyok, de én is kidobnám..../Amúgy sajnos van olyan fogkefe, ami több mint 800 ft, uram pont ma hozott egyet 1500-ért...szerintem még fogat is tud mosni a gyerek helyett....:S/
10/13 anonim válasza:
Én is kidobnám, tuti nem adnám senki szájába!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!