Milyen gyakran cserélitek a kicsi fogkeféjét? 2 éves múlt,1 éves kora óta mosom a fogát, kétszer cseréltem eddig. Hány havonta váltjátok?
1. én a tvben hallottam egyszer, h havonta kell, persze ez mindenkire rá van bízva....én se cserélem havonta.....kész anyagi csőd lenne...:)
a fertőtlenítésre több lehetőség van: forrázás valamit segít, anno anyu a miénket hipóval fertőtlenítette és utána alaposan elmosta......én már nem hipóznám
vannak baba fertőtlenítő oldatok pl a chicconak is, az ilyenekre van
ecetes forralt víz?......én itthon ecettel takarítok a gyerek miatt, mert szerintem biztonságosabb, mint a vegyszerek.....20%-os bolti
Ki is lehet főzni mint a cumikat, de 2 percre a mikróba teszed max fokozatra az is megteszi. (ezt a neten olvastam) Persze csak ha bírja a fogkefe anyaga a mikrózást.
Egyébként én havonta veszek új fogkefét mert ugyan én mosom a kislányom fogát de szereti ő elötte rágcsálni egy kicsit. csak így engedi megmosni a fogát.
Amúgy meg nem sajnálom tőle a havi 600 ft-ot. A sajátomat is 3 havonta cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!