Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Még van visszaút, ha innentől...

Még van visszaút, ha innentől többet foglalkozok a gyerekeimmel (játék, mondókázás stb. ) még megszeretnek? És fognak tudni velem lenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi történt de egyszeriben rájöttem milyen hibásan láttam eddig a dolgokat és mit rontottam el,mit csináltam rosszul.Ezt most nem írnám le részletesen de maga alá temetett a háztartási munka meg a kisebb babával való foglalkozás, meg mindenféle hülyeségek, vágytam vissza a munkámba hogy valami értelmeset csináljak, de rájöttem hogy most ez lenne a munkám hogy a gyerekeket fejlesztem,foglalkozok velük nem pusztán fizikai síkon. Legutóbb rájöttem, hogy nem is tudnak/szeretnek velem játszani a gyerekeim (3 és 5 évesek)mert nem szokták meg. Ha mesélek, énekelek vagy ilyesmi,nem is figyelnek, nem hallgatják, pedig mástól szívesen veszik. Nem akarom hogy én pusztán egy háztartási alkalmazott legyek a számukra akitől csak a fizikai dolgokat (tiszta ruha,ágy, kaja stb.) kapják. Van még visszaút vagy örökre elszúrtam?
2012. aug. 13. 08:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne akard egyik pillanatról a másikra, hanem szép fokozatosan. Ne keseredj el, ha esetleg kapsz visszautasítást, mert az nem azért van, mert a gyerekeid nem szeretnek, hanem mert nem ezt szokták meg. De van visszaút, az már fél siker, hogy felismerted! Hidd el, hogy szeretnek a gyerekeid, sokat szeretgesd őket, mondd el nekik, hogy mennyire szereted valamennyit! Hidd el, hogy ők is szeretnek! Sok sikert kívánok!
2012. aug. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!