Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 eves kislanyom szivesen...

2.5 eves kislanyom szivesen jatszik a cuncijaval. Tietek?

Figyelt kérdés
furdes utan mielott felveszi a bugyikajat huzza az idot es nem akar oltozni. persze mindig a cuncija az erdekes. kb. 2honapja fedezte fel ahogy en eszrevettem a furdokadban,mikor mar egyedul mosdik ugyebar. nem szolok ra csak jelzem hogy bibis lehet a cunci ha sokat piszkalja. ti hogyan reagaltok hogy ne seruljon lelkileg kesobb sexualisan?

#cunci-jatek
2012. júl. 30. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is csinálta. Ilyenkor mindig a kezébe adtam valamit, amit megfogott, és máris megfeledkezett a puncijáról. Kellemes érzést okoz, persze, hogy szívesen játszik vele.
2012. júl. 30. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen természetes és normális, hogy felfedezi a testét. S hol máshol, mint a fürdőkádban, vagy öltözés előtt, hisz máskor bugyi takarja a nuniját, nem? Pisiléskor meg megint mással van elfoglalva az ember.

Én nem mondanék ilyeneket, hogy bibis lesz, mert ez nem igaz. Gondolom nem úgy nyúl oda, hogy tényleg megsérüljön.

Nekem fiaim vannak, és hagyom, hogy megnézzék a kukijukat, megmossák maguknak. Így születtünk, ez van.

Csak az a lényeg,hogy előbb-utóbb kialakuljon a természetes szeméremérzet, és hogy másra nem tartozik a kukijuk látványa. De prűdnek sem szeretném nevelni őket.

2012. júl. 30. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

1,5 éves a kicsi lányom

és most voltunk orvosnál mert nagyon piros volt neki

kiderült megkarmolta magát 2 napig csípte mikor pisilt és neugranormonnal kentük neki pár napig

szal bibis lehet mert eléggé érzékeny az a terület

ha meztelen akkor mindig megnézi h "megvan-e" :-)

figyelem elterelés ennyi

2012. júl. 30. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
3 éves lányom is sokat foglalkozik vele, nem nagyon szólok rá, csak ha a kertben futkos meztelen, és nem elég tiszta a keze. Ha tudok ráadok bugyit, de van hogy leveszi. Szerintem természetes ismerkedés a testével. Azt mondta valamelyik nap, anya nekem olyan csúnya a puncim! Kicsikém, mondom pont olyan mint más kislányoké. Hogy hogyan jut ilyesmi eszébe?
2012. júl. 31. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!