Kislányom 2 éves lesz szeptember 1-én, és tanácsot szeretnék kérni hogy mit vehetnék neki?
tényleg abszolút nincs ötleted??Vagy annyi mindene van már, hogy semmi újat nem tudsz venni??Mire lenne szüksége szerinted?
Mennyit szánnál rá egyáltalán?
Tegnap volt kislanyom 2 eves szulinapi bulija. Nem sokaktol kapott ajandekot, mert mindenkinek a lelkere kotottem, hogy ne vegyen, nem kell, csak jojjenek el, erezzuk magunkat jol. Amit kapott: egy eneklo figurat, ami egyszeru hangot ad ki, ha megnyomod a hasat es kozben tatogatja a szajat. A tecsoban aruljak 3-4 ezer kozott:D Ezt tolunk kapta. Imadja a zenet, imadja, ha valaki enekel, nagyon bejott neki. Azert is valasztottam ezt, mert amugy is szereti a babakat, mindenfele figurakat. Tesomtol (keresztanyjatol) egy zuzukat kapott, kiskutya hazikoval, amit hordozhat. 3 ajtajat ki lehet nyitni, hatan megnyomod, megy mint a meszes, orrat megnyomod hangokat ad:D Halali:D Mind a kettot ugy valasztottuk, hogy tudtuk, hogy nem idegesito a hangja. Az unokatesojanak mar volt egy ilyen horcsoge, imadta, ezert kapott o is egyet. Ezenkivul kapott egy buborekfujo "hajszaritot" (ugy nez ki, mint a hajszarito, elemes es fujja a levegot)
Tavaly medencet kapott, babat, babakocsit, epitokockat. Idenre mar mindene megvolt. Kiskonyhat en csinaltam neki kartonbol, varrtam zoldseget-gyumolcsot, volt etkeszlete...szoval minden.
De foleg a ket figura nagyon bejott neki:D
Esetleg ugralot vehetnel neki, tatanal van egy es mindig azon ugral kislanyom:D
Köszönöm a válaszokat!Csúszdája már van.
Hát én olyan 10-20 forint között gondoltam hogy annyit szánnék rá.Kiskonyhára gondoltam már,de az nagyobb gyerekeknek való nem?
Az én kislányom 16 hónapos kora óta játszik a kiskonyhájával, akkor kapta (karácsonyra), most lesz ő is két éves augusztusban, és még mindig imádja. Most már süt-főz benne, szülinapjára süteményes készletet kap.
Szerintem ez a legjobb kiskonyha (árban és minőségben és játékélményben), nekünk ez van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!