Tűzoltó autó 4 évesnek, de honnan?
Figyelt kérdés
Szeretnék a fiamnak venni negyedik születésnapjára egy tűzoltóautót. Nektek ha van milyen van? Ötlet, hogy hol és milyet vehetnék? Köszi,2012. aug. 7. 11:34
1/10 anonim válasza:
szerintem bármelyik nagyáruházban,pl tesco-ban vagy játékboltban van!
4/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok ezeket már mi is végig néztük de egyik sem tetszett. Gondoltam hátha van valakinek valamilyen jó tippje, hogy honnan vehetnénk vagy esetleg otthon kinek milyen van.:)
2012. aug. 7. 12:17
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Pont ilyenünk van:) imádom. Nagyon strapabíró autó :)
2012. aug. 7. 12:48
7/10 anonim válasza:
Szia!
Én ezt a webáruházat ajánlom:
www.necsaknezd.hu
Üdv egy két gyermekes Anyuka.
8/10 anonim válasza:
A mi fiúnk is 4 éves és imádja a tűzoltót. Mi LEGO DUPLO tűzoltót vettünk neki, mert az szinte törhetetlen! A nővéreinek is spk LEGO-t vettünk, tele van már 2 nagy doboz.
Korábban azt hittük, hogy a LEGO drága, de sajnos az az igazán drága, ami AZNAP eltörik, amikor átadod és vehetsz egy másikat, ami szintén ... Nem beszélve arról, hogy varálhatja is a dolgokat, szétszedi-összerakja, stb.
42/F
9/10 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam karácsonyra kapott tűzoltóautót,szirénázik,a tetejébe lehet vizet tenni,és ha megnyomja a gombot kispricceli.
Én a Tulliból rendeltem akkor...
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Igen mi is rájöttünk már, hogy talán a kinézet után a törésállőság a legnagyobb kritérium egy játéknál :)
2012. aug. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!