2 évesnek kilövetnétek a fülét?
nekem 4 évesen volt lányomnak egy évesen
ujszülött korba a legideálisabb
ez a lehető legrosszabb kor erre szerintem.
foglalkoztam füllyukasztással, de ennyi időnek nem igen vállaltam, mert hangos, megijed, nagyon sír, majd nem engedi a másik fülét, én meg lefogni nem fogom.
mikor pici, hamar megnyugszik, pár perc múlva elfelejti, igaz mikor kicsi akkor nagyon kell vigyázni a fülbevalóra nehogy beakadjon valahova.
később, 4-5 éves korban meg már megérti, hogy miért kell 2x nagy zajt, fájdalmat elviselnie és talán már szeretné is :)
szóval én nem ajánlom...
Én három évesen kaptam fülbevalót, nem emlékszem a dologra, de biztosan bőgtem, mert fájt. Amúgy rossz helyre lőtték az egyiket és azóta is begyullad, ha csak egy napig is bent van egy fülbevaló, szóval örülnék, ha nagyobb korban lőtték volna ki (úgy kb 15 éves koromban).
Én a picinknek nem fogom kilövetni a fülét, majd tini korában eldönti, hogy akar-e vagy sem.
De ez teljesen egyén függő, ha te szeretnél neki fülbevalót, akkor minél korábban, mondjuk 1 éves korában, de mindenképpen 3 éves koráig bezárólag, mert ebben az idő intervallumban még feledékenyebbek, nem ragad meg nekik a fájdalom.
2 éves volt a lányom, mikor kilövettük a fülét.
Jobb, ha addig löveti az ember, amíg "nyugton" van, tehát pár hónaposan. Vagy jóval később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!