Miért kell a tisztasági csomagba az oviban egészségügyi betét?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 21:48
1/15 anonim válasza:
Ilyent még nem hallottam,nem lehet ,hogy elírás és eü-i papirról van szó ?
2/15 anonim válasza:
Mi??????? Biztos hogy jól értetted? Ha igen, akkor kérdezz rá, hogy ennek mi célja van, indokolják meg.
3/15 anonim válasza:
Ez lehetetlen! Ilyet nem kérhetnek!
5/15 anonim válasza:
egészségügyi papír lesz az :DDD Én is elgondolkoztam amikor a listát olvastam hogy mi a bánat az az egészségügyi papír aztán rájöttem hogy a wc papír az :DD Vicces így utólag...
7/15 anonim válasza:
tavaly a gyerekeimnél kértek egészségügyi betétet (kiscsoport), olyat amit én is használok mensire csak kisebb méretűt
8/15 anonim válasza:
13:04-es válaszoló, mire kellett? ez kiderül az év folyamán? most már nagyon kíváncsi lennék. kisfiúknak-kislányoknak is kellett vinni? vagy az óvónőknek kellett csak már erre sincs lóvé? :-) elképzelni sem tudom
9/15 anonim válasza:
válasz
Szia. Igen a lányoknak és fiúknak is kellett egészségügyi betét, de csak kiscsoportosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!