Kinek melyik egészségügyi betét vált be a szülés utáni időszakban?
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 20:27
1/7 anonim válasza:
Tena lady normal...de ugye ez is változó kinek mennyi vérzése van, nekem első két nap volt sok, akkor tena, utána always ultra night majd sima always..első napokra tenát vegyél.
2/7 anonim válasza:
Nekem a síma pamut vatta vált be a legjobban, mert puha és kevésbé nyomta a gátsebemet mint a betétek, nem irritálta a borotvált bőrömet, főleg néhány nap múlva mikor elkezdett nőni a szőr, nem izzadtam meg alul mint a betétektől, és nagyon jól "idomul" , és jól szívja a váladékot.
Két gyereket szültem, mindkettőnél azt használtam.
3/7 anonim válasza:
Szia. Én is a Tená-t használtam az első 3 nap, majd a carrfree éjszakait.
4/7 anonim válasza:
Tena lady extre,utána alway night new (mindkettő nagyon bevállt,soha egy pötty vér se ment sehova és nem is kellett óránként cserélni)
5/7 anonim válasza:
A kórházban Tenát, otthon Allways éjszakait használtam.
6/7 A kérdező kommentje:
Tehát a legtöbben a Tena-ra esküsznek.
Köszi szépen!
2008. dec. 11. 22:20
7/7 anonim válasza:
Én is tena-t használtam, és hozzá a tena-nak a hálós bugyiját, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!