Ha 3 éves lányom csak okt. kezdi az ovit akkor nem fogják a nyáron meglátogatni az óvónénik? (családlátogatás)
Figyelt kérdés
Szegényt egész nyáron hitegettem. Ugyanaz az ovi ahova a bátjya járt de ő szept.kezdett hozzá kijöttek július végén tisztán emlékszem. Így akkor mikor lesz jelválasztás? Az első szülőin? Na de akkor már hogyan teszik bele az akkor kezdők a jeleket a dolgokba? Gondolom az első szülői szept. elején lesz amikorra már sokaknak elkezdődik.2012. aug. 11. 17:28
11/12 anonim válasza:
Nálunk már a nyílt napra sokan úgy mentek az oviba, hogy ha a gyereket felveszik, akkor ez meg ez legyen a jele...
Amúgy akkor a dadus néni azt mondta, hogy amint kiderül, hogy a gyerek bekerült, lehet menni jelet választani bármikor. Mi a értesítés másnapján bementünk, és már csak 6-7 jel volt...
Jó eséllyel már nálatok is ki van osztva jó pár jel.
Nálunk az első szülői még nyár elején volt.
Szerintem is hívd fel Őket.
12/12 A kérdező kommentje:
De semmi tájékoztatást nem kaptunk se egy levél se egy telefon se egy email (azt is elkérték még amikor jelentkeztünk). Gondoltam amúgy is hogy már októberre csak pár gagyi jel marad,...mindegy. Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!