Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 3 éves lányom csak okt....

Ha 3 éves lányom csak okt. kezdi az ovit akkor nem fogják a nyáron meglátogatni az óvónénik? (családlátogatás)

Figyelt kérdés
Szegényt egész nyáron hitegettem. Ugyanaz az ovi ahova a bátjya járt de ő szept.kezdett hozzá kijöttek július végén tisztán emlékszem. Így akkor mikor lesz jelválasztás? Az első szülőin? Na de akkor már hogyan teszik bele az akkor kezdők a jeleket a dolgokba? Gondolom az első szülői szept. elején lesz amikorra már sokaknak elkezdődik.
2012. aug. 11. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nálunk aug. 20 után kell bemenni érdeklődni, pedig csak jövőre megy a gyerek. Nálunk pl. lehet olyan jelet választani, amit tudok rajzolni. Milyen dolgokba akarsz jelet tenni? A saját cuccokba kell, ami otthon van.
2012. aug. 11. 17:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Ágynemű, ágyruha, ruhák, törölköző ilyesmi.
2012. aug. 11. 19:00
 3/12 A kérdező kommentje:
ovis zsák.
2012. aug. 11. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
te teszed bele a jelet, nem ők
2012. aug. 11. 19:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom (mint írtam, van már egy nagyobb gyerekem is)!!! de a szülőknek nem túl egyszerű ha már jár a gyerek és akkor gyorsan minden cuccában legyen benne a jel...na de nem ez volt a kérdésem lényege amúgy.
2012. aug. 11. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha szeptemberben lesz szülői, ahol megkapjátok a jelet, és a gyerkőc csak októberben kezd, akkor még 1 hónapod lesz a jeleket belerajzolni a ruhákba. :)

Nálunk egyébként augusztus végén van a szülői (aug. 28). Nem jön ki senki családlátogatásra, nálunk nem szokás. A jelet megkaptuk a felvételi értesítővel.

2012. aug. 11. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk beíratkozáskor adták már a jelet. ELső szülői szeptember közepén volt, beszoktatósokat akkor beszéltük meg hogy ki mikor viszi a kicsit. Óvónénik meg év közben jöttek látogatni.
2012. aug. 11. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Esetleg telefonálj rájuk, hogy mikor lesz a szülői, ha még nem értesítettek volna. Vagy sétáljatok el arra, hátha ki van írva. Biztos, hogy hamarabb van a szülői, mint ahogy elkezdik a gyerekek az ovit. Mint írtam, nálunk 28án lesz, és 6án kezdik a kicsik az ovit (de a jelet már megkaptuk).
2012. aug. 11. 21:21
 9/12 A kérdező kommentje:
A fiam ugyanebben az oviban kezdett szept. volt a szülői és szept. kezdett járni, és jelet is akkor kapott (vagyis utólag kiderült hogy már csak maradékból választhattunk mert ismerős ismerettség rokonság stb. útján mások már lefoglaltak előre jeleket mindegy ez nem is érdekes) és hogy 2 különböző csoportban lehet teljesen más a szokás, a menet?
2012. aug. 11. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
én fiam decemberben kezdi az ovit. nem jönnek ki nyáron, és jelet se választhatunk, majd november végén kell nekem bemennem és akkor a maradék jelek közül bökök egyet. ez van, később csatlakozik majd a csoporthoz, mondjuk nem is okoz nekem gondot :)
2012. aug. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!