Illik egy picivel több, mint 2 hetes babát már meglátogatni?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátnőm május végén szült és mivel nem helyben, így nem tudtunk bemenni a kórházba hozzá. Meglátogathatom már őket? Vagy illetlenség lenne? Az olyan ciki lenne, ha az utcán futnánk össze és ott nézném meg a picit! Nagyon jó barátnők vagyunk!2009. jún. 13. 10:31
1/5 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani neked, hogy nekem 12 hetes a kislányom és én az első hónapban nagyon nem örültem neki ha beállítottak. Kimerült még az elején az ember, össze kell szokni a picivel, engem zavart ha valaki jött. VOlt aki telefonon felhívott minket hogy még nem akarnak zavarni és csak később jönnének... hát én ennek örültem :)
2/5 anonim válasza:
Az első hónapban, hacsak nem család, nem szokták az ilyet erőltetni. Ha a barátnőd hív, akkor menj, ha nem, várd ki a min 1 hónapot.
3/5 anonim válasza:
Én ezt megkérdeztem a gyerekorovostól, ő azt mondta, hogy legalább egy hónapig ne nagyon jöjjenek látogatók. Szerintem jól van ez így, egyetértek az előttem szólókkal
4/5 anonim válasza:
Szerintem se menj még,várd meg a 4-6 hetet. És személy szerint a 6 hetet vártam meg addig senki nem jöhetett be.
Ha mész ugy is viszel valamit,akkor nem számit,ha az utszán is össze futsz vele.
A szomszéd is látta a fiamat 3-hetesen kint és 7 hetesen mégis át jött egy telyes menüvel meg rugdalozokkal.
5/5 anonim válasza:
csak akkor mehetnél ha minden nap kapcsolatba vagytok v. hetente beszéltek és telefonon kérdezd meg töle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!