Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ennyire szégyenlős,...

Miért ennyire szégyenlős, félős a 3 éves kislányom?

Figyelt kérdés
Nagyon szófogadó okos, kedves gyerek, de rajtam az anyukáján kívül szinte senkit nem fogad el. Apukáját és a mamát ha olyan kedve van, de sokszor azonnal kiabál és rúgkapál ha hozzá érnek vagy nem válaszol ha beszélnek hozzá esetleg elbújik pedig nagy szeretettel van felé apukája és a mamája is. Csak az unokatestvéreivel szeret játszani, ha idegen gyerek megy a közelébe menekül, elbújik, nem veszi el a neki nyújtott játékot stb Akkor se ha már többször találkozott az illető gyerekekkel. Sok idő kell mire egyáltalán előmerészkedik. Miért ilyen? Elrontottunk valamit?
2012. aug. 9. 23:30
 1/1 anonim válasza:

Még az apukájától és a mamájától is fél?!!

Jézusom. Nagyon rossz lehet nektek. Igaz nekem nincs gyerekem, de próbáljátok a kislányt többször vinni ide-oda. Töltsön el több időt az apjával és a többiekkel. Előbb vagy utobb javul a helyzet, de ha nem akkor psziologushoz kell vinni. 3 évesen a gyerekek fele visszahuzódo de nem ennyire mint a te kislányod. Nem rontottatok el semmit. KIfogja nőni szerintem. Remélem nem lesz ilyen visszahúzódo:)

2012. aug. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!