Miért nem alszik a 2 éves kislányom?
Fél 10-kor aludt el, és már éjfél óta fent van!
Először ivott, utána visszafektettem lekapcsoltam a villanyt de nem tudott elaludni.
Én most amúgy is fent vagyok, nem rajtam van a hangsúly, de mi lehet a baja?
Már kb. 15 perce dvd-t néz, és még mindig nem látom rajta azt hogy "mindjárt elalszok".
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok! :-)
Még mindig nem tudom miért nem aludt. De miután kiírtam a kérdést kért még inni , utána együtt néztük a férjemet és a kezemben el is aludt. Nem szokott cukros italokat inni, csokit is csak húsvét-télapókor kap, meg nagy ritkán ha a nagymamája megszánja.
Amúgy meglátszik hogy fent volt 3 órát, mert nemrég kelt fel.
Tegnap délben amúgy nem volt semmi különös, ugyanúgy aludt 2 órát. Majd ma meglátjuk éjszaka.
szia!
tegnap telihold volt, én mindig érzem a gyerek alvásán, viselkedésén, ha telihold közeleg, nekem sem akar aludni..:-((
őőőőőőőőőőő
Nem kellett volna vele dvd-t nézetni...... Csak mert az stimulálja az agyi tevékenységet, és még annyira se tudott tőle aludni, mint alaphelyzetben...
Lehet, hogy melege volt, vagy csak túl sok minden történt vele aznap és nehéz volt feldolgoznia, de ilyenkor szerintem a legrosszabb megoldás, ha mesét nézetsz vele. Az alváshoz nem villodzó fények kellenek, hanem max egy pici fényforrás, nyugodt környezet, jóéjt puszi, ölelés, és szevasz. Nem lehet, hogy rosszat álmodott? Mondjuk akkor sírt volna... De lehet, hogy megijedt valamitől, és anya kellett neki valójában, nem inni, meg nem mesét nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!