Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem alszik a 2 éves...

Miért nem alszik a 2 éves kislányom?

Figyelt kérdés

Fél 10-kor aludt el, és már éjfél óta fent van!

Először ivott, utána visszafektettem lekapcsoltam a villanyt de nem tudott elaludni.

Én most amúgy is fent vagyok, nem rajtam van a hangsúly, de mi lehet a baja?

Már kb. 15 perce dvd-t néz, és még mindig nem látom rajta azt hogy "mindjárt elalszok".

2012. aug. 4. 02:48
 1/9 anonim válasza:
Lehet hogy reggel meg délben sokat aludt. Várj holnapig, figyeld meg ha egyáltalán nem alszik se reggel se délben, se most este akkor kérdezd meg az orvost.
2012. aug. 4. 03:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit evett-ivott? Cukor vagy csokolade tartalmu kajak is okozhatjak...DE az is lehet semmirol nem akakr lemaradni. Azon jar az agyam mit csinalnek a kisfiammal (aki most 21 honapos) ha mar itt tartanank? Mindent kikapcs, apa is abbahagyja a munkat-molyolast es irany a haloszoba.
2012. aug. 4. 03:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én 2 éves fiam sem aludt! 11-kor sikerült nagy kínkeservesen ágybadugni, és fél7-kor már kukorékolt. Nem jön foga véletlenül? Csak mert az enyémnek reggelre kibújt az utolsó rágója, én erre tippelek...
2012. aug. 4. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:
biztos nem álmos, mondjuk ez elég kellemetlen. Néha nálam is van, hogy csak forgolódok éjjel. Időjárás-változás?
2012. aug. 4. 07:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok! :-)

Még mindig nem tudom miért nem aludt. De miután kiírtam a kérdést kért még inni , utána együtt néztük a férjemet és a kezemben el is aludt. Nem szokott cukros italokat inni, csokit is csak húsvét-télapókor kap, meg nagy ritkán ha a nagymamája megszánja.

Amúgy meglátszik hogy fent volt 3 órát, mert nemrég kelt fel.

Tegnap délben amúgy nem volt semmi különös, ugyanúgy aludt 2 órát. Majd ma meglátjuk éjszaka.

2012. aug. 4. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokmindentől felébredhet, mi felnőttek is van hogy nem alszunk túl jól. Viszont az, hogy dvd-t tegyek be neki éjszaka, eszembe nem jutna. Az éjjel alvásra való. Ettől viszont csak felébred. Ilyenkor feküdj mellé inkább, vagy tegyél be neki valamilyen halk, nyugtató zenét. Vagy ha szereti, mesélj neki könyvből.
2012. aug. 4. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, és mégvalami, ez nekem is bevált, ha nem tudok aludni, itass vele tejet.
2012. aug. 4. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:

szia!

tegnap telihold volt, én mindig érzem a gyerek alvásán, viselkedésén, ha telihold közeleg, nekem sem akar aludni..:-((

2012. aug. 4. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

őőőőőőőőőőő

Nem kellett volna vele dvd-t nézetni...... Csak mert az stimulálja az agyi tevékenységet, és még annyira se tudott tőle aludni, mint alaphelyzetben...

Lehet, hogy melege volt, vagy csak túl sok minden történt vele aznap és nehéz volt feldolgoznia, de ilyenkor szerintem a legrosszabb megoldás, ha mesét nézetsz vele. Az alváshoz nem villodzó fények kellenek, hanem max egy pici fényforrás, nyugodt környezet, jóéjt puszi, ölelés, és szevasz. Nem lehet, hogy rosszat álmodott? Mondjuk akkor sírt volna... De lehet, hogy megijedt valamitől, és anya kellett neki valójában, nem inni, meg nem mesét nézni...

2012. aug. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!