Rosszat csinálok, ha éjszaka felébresztem pisilni?
Figyelt kérdés
Kb. féléve leszoktunk az éjszakai pelusról is. De én éjszaka felébresztem pisilni. Ez baj?2012. aug. 5. 23:41
11/12 anonim válasza:
ne ébreszd. nem teszel vele jót. Az indokokat már leírták. Kisfiamon 35 hós kora óta nincs éjjelre pelus. Most 3,5 éves, de nagyon ritkán pisil be. Éjjel ha felébred inni, akkor kimegyünk pisilni. Ha meg nem ébred, és becsurog neki, akkor ez van. Gyors lepedő csere és alszik is tovább. Általában már felébred akkor is hacsak pisilnie kell.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3,5 éves a kislányom. Azért hagytuk el a pelust, mert már nem engedte feltenni, meg már nem volt reggelre pisi, mindig csak ébredés után pisilt be. De amikor már pelus nélkül aludt többször bepisilt. De most hogy kiírtam ezt a kérdést, azóta nem ébresztem és szerencsére még nem volt baleset.
2012. aug. 8. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!