Van valami bevált "receptetek" buborékfújóba?
Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam imádja ha fújok neki buborékokat,de nem győzöm venni őket.Próbáltam már szappanos vizet,samponosat,mosogatószereset de csak 1 max 2 buborék jön ki belőle...Ötletek? :)2012. aug. 4. 12:19
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Valamennyi ötletet kipróbálom majd!Tegnap voltunk egy falunapon ott a játékosnál 1000Ft-ért lehetett kapni szerintem fél literes volt.Drágának találtam,mert annyiért már 10 új bubifújót kapok szinte,ami tuti jó :) Ma már el is készítem az elsőt,mert üres fújónk van itthon bőven :)Leírom ha valamelyik nagyon bevált! :)
Szép vasárnapot mindenkinek!
2012. aug. 5. 08:03
13/19 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam mindet de egyik sem volt jó.Egy vagy max 2 bubit tudtam fújni de előfordul,hogy annyit sem.Marad az utántöltős folyadék :)
2012. aug. 9. 11:46
14/19 anonim válasza:
Én is pont ma próbáltam ki.:-))))
nekem a sok WU2 sampon+pici víz, pici cukor bejött!!! Állati sok bubi jött belőle.
Vmit nem jól csináztál...:-((
15/19 anonim válasza:
Nekem is bejött a cukros! Én mondjuk a méregdrága glisskur samponomat áldoztam be, mert most nincs itthon wu2. Nagyon jókat lehet fújni belőle! :)
16/19 A kérdező kommentje:
wu2 nem volt itthon ezért mással csináltam,de akkor ez a sampon a titok nyitja :D
2012. aug. 10. 07:26
17/19 anonim válasza:
Nem reklámból írtam a VU2-őt... Nem mindegy, mit teszel bele. Ha mindegy lenne, azt írtam volna, hogy bármely sampon+porcukor. Első voltam
18/19 anonim válasza:
de amúgy az a baj a WU2-vel, hogy minden tiszta mézga tőle, mert olyan siíkos marad ott, ahol elpattannak a bubik...:-(( szóval csak az erkélyen tudunk vele játszani, nekünk nincs kert...
19/19 anonim válasza:
De legalább lehet vele fújni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!