Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a jó iskolatáska?...

Milyen a jó iskolatáska? elsőbe megy a fiam. Tudnátok linkelni? Ami nektek bevált!

Figyelt kérdés
köszönöm szépen!

2012. jún. 26. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hagyományos kicsiknek való táskát vettem,tartja a hátát,a vállát.Budmil,mert az jól mosható és hercegnős,mert az tetszett a lánykámnak.:)Most fog 3.-ba menni,kért másik mintásat,de ugyan ez a márka és fazon lesz.

Kb:10 e.-Ft. volt.

2012. jún. 26. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi is most kezdjük az elsőt,én ilyet vettem :

[link]

csak a minta más rajta.Ezt a fajtát sok ismerősöm gyereke használja,ők dícsérték!

2012. jún. 26. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyéimnek ehhez hasonló volt:

[link]

De nem mindegy, hogy milyen suliba jár: ha minden nap haza kell vigye a cuccait, akkor mindenkéép merevfalú "doboz" táskát (hogy ne gyűrődjenek a könyvek-füzetek), lehetőleg 2 csattosat; ha iskolaotthonos, és bent tartja a könyveket-füzeteket, és csak a tolltartót kell hazavigye, akkor lehet puhább, egyszerűbb táskát is választani.

2012. jún. 26. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket illetve a tanácsokat!
2012. jún. 26. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk minden ismerősünknek a gyerekének ilyen van.Az én fiamnak is ilyet fogok venni 2 év múlva.

Az ismerősök nagyon dicsérik.Emlékszem még nekem is gyerekkoromban ilyen Budmil táskám volt,csak más volt a minta!:)

2012. júl. 24. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!