Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek kombinált...

Van valakinek kombinált wc-ülőkéje? Bevált? Kényelmes a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok:

[link]

2012. máj. 10. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk van és SZUPER!

A kislányom ott állt és nézte a felszerelést. Elmondtuk neki, hogy a kisebbik ülőke csak és kizárólag az övé :) Átalakítottuk egy kicsit a lefolyó részt is, hogy le tudja maga után húzni, lejjebb tettük a wc papír tartót is. Mindig úgy van állítva, hogy neki ne kelljen hozzányúlni, hajtogatni.

3 nappal később már egyedül ment, rakta ki a fellépőt és ült fel. Pedig akkor még csak 1 hónapja volt szobatiszta!

3-4 hónap után már fellépő sem kell, rájött hogyan üljön fel. Simán tudja intézni a folyó ügyeit, a kakinál kell segíteni kitörölni. De imádja, életünk egyik legjobb befektetése volt :D Elvégre nem egy-két hónapig fogja használni, kisiskolás koráig is jó lesz.

2012. máj. 10. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, hogy a gyerkőc még messze nincs 3 éves :) és természetesen az ülőke van úgy állítva, hogy ne kelljen állítgatni.
2012. máj. 10. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem én is beruházok egyre!
2012. máj. 11. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!