Van valami bevált "receptetek" buborékfújóba?
A porcukor miért jó bele és mennyi? Csak kíváncsiságból kérdezem, ez nekem is nagy fejtörés, hogy miből lesz jó.
Nekem is a wu2 sampon vált be a legjobban. Pici víz, sok sampon és én egy csepp olajat is teszek bele, így tartósabbak talán a buborékok, és szép színesek :)
mosogató szer
de a legolcsóbb koncentrátum
a jar és társai nem olyan jók
Fenébe is, hogy messze van a Tesco :)
Dm-ben is láttam már utántöltőt. Nem emlékszem, pontosan mennyi volt, de arra igen, hogy drágának találtam, nem nagy kiszerelés volt, max ha 2 dl.
Nekünk van egy bevált "receptünk", próbáld ki:
- 12 pohár víz
- 1 pohár mosogatószer (nekünk a Jar vált be legjobban)
- 1 pohár kukoricaliszt
- 2 evőkanál sütőpor
Ajánlatos először a lisztet alaposan elkeverni a vízzel, majd utána a többi hozzávalóval. Én egy 2 literes üvegbe szoktam tölteni, és készítés után várni legalább egy órát a használattal, mert nagyon habzik.
Próbáld ki, jobb mint a bolti!
VÁÁÓÓÓÓ! Köszi a kérdés kiírását!!!
Én is szenvedek ezzel nyár eleje óta!!
Ki is próbálom vmelyik receptet. Ez az utolsó olyan sok összetevőből áll, hogy jó hogy nem szakácsiskola kell hozzá! :-)))
Találtam egy ilyet (első vagyok):
Hozzávalók:
1/4 l víz
3 kávéskanál mosogatószer
3 kávéskanál olaj
4 kávéskanál porcukor
Szappanbuborék
Elkészítés
A hozzávalókat elkeverjük. Egy szívószál végét négy helyen bevágjuk és a folyadékba mártjuk... és fújjuk, fújjuk, fújjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!