Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meleg-kiütésre van valami...

Meleg-kiütésre van valami tippetek, mivel lehet kezelni? Sudocreamet mondta a védőnőnk, ma azt vettem is, van akinek bevált?

Figyelt kérdés
Fiam 5 éves és sajnos ettől a melegtől csupa pötty.Érzékeny a bőre amúgy is.Védőnői tanácsra Sudocreamet vettem,de még csak ma kentem neki előszőr,kiváncsi leszek,használ-e.Esetleg más tippetek van?
2012. júl. 2. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
sima hintöpor naponta 2-3 szor és segiteni fog
2012. júl. 2. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig mindig segített a Sudocrem a meleg kiütésre, de a krémezés mellett sokat legyen szabadon, ruha nélkül az érintett terület! Pár nap kell, és elmúlik!
2012. júl. 2. 16:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A homokba sem nagyon mehet bele igy,ugye?
2012. júl. 2. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha érzékeny a bőre sima hintőport semmiképpen sem szabad használni!

Nálunk ugyan ez a helyzet.

Naponta legalább 2* zuhanyozd le, legalább hűsöl is.

Amit tudok neked ajánlani és nekünk is bevált az a frezyderm folyékony hintőpora, ha ezt nem kapsz, akkor hexachlorophenes hintőporral szórd be naponta akár többször is.

A sudocrem-et pedig csak estére fürdés után használd, akkor nem izeg.mozog. Kitartást, remélem átvéselitek nagyob gond nélkül a kánikulát!!!

2012. júl. 2. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Nekünk a dokinéni ilyenkor azt a fajta hintőport adja, amit felírnak az újszülötteknek a köldökcsonkra (Naturland).

A mi patikánk ezt már nem forgalmazza, ők csinálják a hintőporokat, ilyet vettem, 2 nap alatt nyom nélkül eltűntek a kiütések, és ráadásul filléres tétel a Sudo-val ellentétben.

2012. júl. 2. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Naponta többször tusoljon, pancsoljon.

Mi semmivel nem kenjük a gyerekeket ilyenkor, mert a krémek, púderek eltömítik a pórusokat, nehezebben lélegzik a bőr.

A melegkiütés esztétikai csúfság, ha elmúlik a meleg, elmúlnak a kiütések is.

2012. júl. 2. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk enyhe volt, sudocremmel kezdtem, de nem használt( a fürösztés, szellőztetés sem egyébként). A hintőpor (sima Cora babahintőpor) hamar javított rajta,nekem anyósom javasolta. Nem gondoltam volna.
2012. júl. 2. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is gyakran előfordul, de nem kenem semmivel. Szerintem fölösleges - főleg krémmel kenni.

Magától elmúlik. Ha nagyon akarsz rá valamit, akkor inkább a hintőport javaslom én is.

2012. júl. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!