Meleg-kiütésre van valami tippetek, mivel lehet kezelni? Sudocreamet mondta a védőnőnk, ma azt vettem is, van akinek bevált?
Szia!
Ha érzékeny a bőre sima hintőport semmiképpen sem szabad használni!
Nálunk ugyan ez a helyzet.
Naponta legalább 2* zuhanyozd le, legalább hűsöl is.
Amit tudok neked ajánlani és nekünk is bevált az a frezyderm folyékony hintőpora, ha ezt nem kapsz, akkor hexachlorophenes hintőporral szórd be naponta akár többször is.
A sudocrem-et pedig csak estére fürdés után használd, akkor nem izeg.mozog. Kitartást, remélem átvéselitek nagyob gond nélkül a kánikulát!!!
Nekünk a dokinéni ilyenkor azt a fajta hintőport adja, amit felírnak az újszülötteknek a köldökcsonkra (Naturland).
A mi patikánk ezt már nem forgalmazza, ők csinálják a hintőporokat, ilyet vettem, 2 nap alatt nyom nélkül eltűntek a kiütések, és ráadásul filléres tétel a Sudo-val ellentétben.
Naponta többször tusoljon, pancsoljon.
Mi semmivel nem kenjük a gyerekeket ilyenkor, mert a krémek, púderek eltömítik a pórusokat, nehezebben lélegzik a bőr.
A melegkiütés esztétikai csúfság, ha elmúlik a meleg, elmúlnak a kiütések is.
Nálunk is gyakran előfordul, de nem kenem semmivel. Szerintem fölösleges - főleg krémmel kenni.
Magától elmúlik. Ha nagyon akarsz rá valamit, akkor inkább a hintőport javaslom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!