Tényleg én fújom fel a dolgokat, vagy más is szólna ezért?
Kisfiam 4 éves lesz ősszel, nagyon szépen beszél, már csak a r betű nem megy neki. a ragozással sincsenek gondjai.
Mostanában minden hétvégét a nagyszüleinél tölt, és ott a papa szinte mindig pöszén beszél vele. Már sokszor szóltam, hogy fejezze be, de mintha a falnak beszélnék. Eddig a fiam beszédével nem volt gond, de mostanában elkezdett pöszéskedni. "deje aja" " és társai. Szépen megmagyaráztam neki, hogy Ő már nem kisbaba, tud normálisan beszélni, ezt hagyja abba. De mintha a falnak beszélnék. azt mondja, ha a papának szabad akkor neki is. A papának ma is szóltam, de csak a szemebe röhög, hogy ettől nem lesz semmi baja a gyereknek.
Természetesen szólnék. Van egy negatív példa is előttem.
Unokatesóm is pöszén beszél. Miért? Mert az anyukája ahelyett, hogy normálisan, tisztán beszélt volna vele, ismételte a szavakat úgy, ahogy a gyereke kimondta.
Szakemberhez nem vitte, szerintem elég baj!
Már 22 éves az unokatesóm, és komolyan mondom, hogy néha nem értem, hogy mit mond. Nagyon gáz!
Az én lányom 2 éves, néha vele is így beszél. Pl. megkérdezi tőle, hogy: Mi újszág van?
És akkor robbanok!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!