Ti mit csinálnátok, ha a szomszédotok szólna azért hogy a gyerekek ne fussanak a közös folyóson?
Mi az hogy futnak a folyosón? Mit értesz ez alatt?
Mert ha ide-oda rohangásznak, mint pók a falon, akkor rájuk tudsz szólni.
Ha meg csak mennek, hát akkor ez van. A gyerekek alapvetően hangosabbak, ez ellen nem tehetsz sokat.
A szomszédnak elmondhatod, hogy rájuk szóltál, bocsi. Nem ragoznám tovább.
Szerintem ne legyél mérges a szomszédra. Nincs tapasztalata, vagy elfelejtette hogy az ő gyereke is volt kicsi...
Másrészt nem mindenki megértő sajnos és ez ellen is nehéz mit tenni.
Nálunk olyan szomszédok voltak 7 gyerekkel, hogy az anyjuk-apjuk hangosabb volt, mint a gyerekek...
Nekem van gyerekem, és tudom picit hangosabbak, de az gázabb, amikor egy felnőtt is ordítva megy végig a folyosón.
A szomszéd részéről értető, hogy nyugit akar, részedről meg hogy a gyerek az gyerek. Ha indulatosan szólna, próbáljátok megbeszélni. Ha meg csak úgy egyszer szólt, hát ez van...akkor hagyd annyiban.
nekem nem szoktak sikítani,csak futni az ajtóig,es ennyi
ezen vannak úgy ki.....de lehet én fújom fel a dolgot,mert utána azt mondta hogy ha kell bármi rájuk számíthatunk.De hát akkor is rossz ,mikor tudom hogy mindig rájuk szólok.
Szépen ,mosolyogva bocsánatot kérnék:-))Mondanám,hogy :Bocsánat Gizi néni,nagyon figyelek rájuk és igyekszünk csendesebben lenni.-))Hogy van ma?Minden rendben?
Nagyjából ennyi.A gyerekeid,gyerekek és kész:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!