Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csinálnátok, ha a...

Ti mit csinálnátok, ha a szomszédotok szólna azért hogy a gyerekek ne fussanak a közös folyóson?

Figyelt kérdés
amikor szólt az délelőtt fél12 kor volt.Mindig rájuk szólok,hogy ne trappoljanak,halkan menjenek,de azért mégis pici gyerekekről beszélünk.Nem szeretnénk rosszak lenni ,mások szemébe,mert nem régen költöztünk ide.A gyerekeink az átlaghoz képest jók(ezt nem én mondom). Óviba is példamutató a kisfiam viselkedése az óvó néni szerint.nekik nincsen gyerekük,nem tudják mekkora "zajjal"jár.Szerintetek mit csináljak?
2012. jún. 7. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
semmit, kedvesen köszönnék és ennyi:)
2012. jún. 7. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Mi az hogy futnak a folyosón? Mit értesz ez alatt?

Mert ha ide-oda rohangásznak, mint pók a falon, akkor rájuk tudsz szólni.

Ha meg csak mennek, hát akkor ez van. A gyerekek alapvetően hangosabbak, ez ellen nem tehetsz sokat.

A szomszédnak elmondhatod, hogy rájuk szóltál, bocsi. Nem ragoznám tovább.

2012. jún. 7. 15:19
 3/15 A kérdező kommentje:
az hogy mikor megyunk akkor elfutnak a folyósó ajtajáig,ennyi.Más féléves meg nem érti hogy nem szabad...melyik a jobb ha inkább teletorokból sír mert nem teszem le?
2012. jún. 7. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyél mérges a szomszédra. Nincs tapasztalata, vagy elfelejtette hogy az ő gyereke is volt kicsi...

Másrészt nem mindenki megértő sajnos és ez ellen is nehéz mit tenni.

Nálunk olyan szomszédok voltak 7 gyerekkel, hogy az anyjuk-apjuk hangosabb volt, mint a gyerekek...

Nekem van gyerekem, és tudom picit hangosabbak, de az gázabb, amikor egy felnőtt is ordítva megy végig a folyosón.

A szomszéd részéről értető, hogy nyugit akar, részedről meg hogy a gyerek az gyerek. Ha indulatosan szólna, próbáljátok megbeszélni. Ha meg csak úgy egyszer szólt, hát ez van...akkor hagyd annyiban.

2012. jún. 7. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Én általában igyekszem helyre tenni a gyerekeimet, mert ők nem csak rohangálnak, hanem élvezik, hogy visszhangzik a folyosó és sikongatnak is!! Ráadásul van egy szomszéd kislány, akivel ha összefutunk, olyan sikító/randalírozó koncert van, hogy ég a pofám. És esélytelen lebeszélni őket a dologról (néha a próbálkozásom vége az, hogy tőlem zeng a folyosó, de azzal se vagyunk kint a vízből). Szóval nem könnyű. A szomszédoddal meg ne foglalkozz, biztos nincs gyereke. Vagy már nem emlékszik milyenek a kicsik...
2012. jún. 7. 15:36
 6/15 A kérdező kommentje:

nekem nem szoktak sikítani,csak futni az ajtóig,es ennyi

ezen vannak úgy ki.....de lehet én fújom fel a dolgot,mert utána azt mondta hogy ha kell bármi rájuk számíthatunk.De hát akkor is rossz ,mikor tudom hogy mindig rájuk szólok.

2012. jún. 7. 15:41
 7/15 A kérdező kommentje:
egyszerűen nem szeretném állandón azt hajtogatni hogy ezt nem szabad azt nem szabad,nem kocsizhat nem futhat,nem csinálhat semmit se.....
2012. jún. 7. 15:42
 8/15 krisztivan ***** válasza:

Szépen ,mosolyogva bocsánatot kérnék:-))Mondanám,hogy :Bocsánat Gizi néni,nagyon figyelek rájuk és igyekszünk csendesebben lenni.-))Hogy van ma?Minden rendben?

Nagyjából ennyi.A gyerekeid,gyerekek és kész:-))

2012. jún. 7. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudom, h nem jó mindig mondani, h mit nem szabad, de sajnos, meg kell tanulniuk, h közös helységekben nincs rohanás, mert sajnos, nem családi házban éltek, hanem másokkal együtt, és ezt tiszteletben kell tartani. CSak úgy fog menni, h 100X is elmondod nekik. Nem lehet azzal jönni, h nekik nincs gyerekük és nem tudják. Nektek sem esne jól, ha ő meg a gyerek alvási idejében harákolna jó hangosan az ajtó előtt vagy felhangosítaná a kívánságműsort a Duna Tv-n, mert adják a Csárdáskiráylnőt. Előbb-utóbb a gyerekek megtanulják, h mit hogyan illik, de az a legrosszabb, ha rájuk hagyod az egészet.
2012. jún. 7. 17:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Lesz..rnám!!!!!!!!!!!
2012. jún. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!