Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csinálnátok, ha a...

Ti mit csinálnátok, ha a szomszédotok szólna azért hogy a gyerekek ne fussanak a közös folyóson?

Figyelt kérdés
amikor szólt az délelőtt fél12 kor volt.Mindig rájuk szólok,hogy ne trappoljanak,halkan menjenek,de azért mégis pici gyerekekről beszélünk.Nem szeretnénk rosszak lenni ,mások szemébe,mert nem régen költöztünk ide.A gyerekeink az átlaghoz képest jók(ezt nem én mondom). Óviba is példamutató a kisfiam viselkedése az óvó néni szerint.nekik nincsen gyerekük,nem tudják mekkora "zajjal"jár.Szerintetek mit csináljak?
2012. jún. 7. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Hát, nem akarhatunk mindenkinek megfelelni. Nem elvárható egy másfél évestől, hogy ne szaladjon. Kábé 10 másodperces eseményről beszélünk, ki lehet bírni még gyenge idegekkel is.
2012. jún. 7. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát én le......Mi iker házban lakunk.A szomszéd nekem néha üti a falat,mert a gyerekek hangosak ha fürdenek....

Egyszer megmagyaráztam neki,hogy ikerház,nem tehetek róla hogy hallja.A fürdöben 1/2 órát vagyunk egész nap.A gyerek meg fürdik ahogy jól esik nekik.....

2012. jún. 8. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Á, nem arról van szó, h mindenkinek meg kell felelni. CSak arról, ha már kénytelenek vagyunk együtt élni több emberrel, akkor legalább tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, h ez minél zökkenőmentesebb legyen. Ha zenét hallgatok, nem szombat reggel 7kor teszem, hanem máskor. Ha fúrni kell a falat, akkor nem lefekvés után és nem vasárnap délelőtt. A gyerekeknek pont ilyen pici korban kell megtanítani, h nem hangoskodunk, mert mások is élnek itt, akiket zavar. Persze lusta anyuka inkább azt mondja, nem kell mindenkinek megfelelni, meg nem szólunk rá, mert nem korlátozzuk. Persze, mert ezt mondani könnyebb, mint 100X elmondani valamit a gyereknek, míg megérti és megtanulja. Pedig ez a gyereknevelés. Nemhiába: "Kanász marad az, kinek a nevelője kanász."
2012. jún. 9. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó...Kanász vagy TE!!!

Az én gyerekeim sem szentek.De.Attól mert a gyerek végig szalad a folyosón nem lesz rossz gyerek.

Attól mert valakinek fel áll a ször a hátán attól mert hall egy pár lépést a folyosóról,mit csinál este mikor hallja a többi szomszédot??El tudom képzelni.

A gyerekeidnek szólj minden alkalommal,hogy lassabban halkan mert........

Ezzel eleget teszel anyai kötelességeidnek.nem attól lesz nevelt a gyerek,mert vigyázban áll!!!

2012. jún. 9. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Tizenhárom: Van neked gyereked? Mekkora? Egy másfél évesnek percenként is elmondhatod... Nem várhatod el tőle azt, amit magadtól elvársz. Nyilván nem bömbölteted a zenét reggel hétkor, ez nem hőstett, ez alapelvárás egy felnőttől. Mint ahogy az is, hogy tolerálja a gyerekeket, időseket, betegeket stb. Mire erre a szintre eljut valaki, időbe telik. Ez az időszak az úgynevezett kisgyermekkor. Nyilván te is átestél rajta. Fogd föl türelmi időnek.

Egyébként ha már itt tartunk, az is alapelvárás egy felnőtt embertől, hogy ne sértegessen másokat ide nem illő közmondásokkal sunyi és kicsinyes módon az internet biztosította arctalanság mögé bújva.

2012. jún. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!