Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálhatnék? Bővebben lent.

Mit csinálhatnék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
2 éves kisfiam eddig rengeteget ivott (cumisüvegből), mióta kirágta a cumiját és dühében kidobta a cumisüvegjét, nem vettünk másikat. Nem kéri a cumisüveget.Viszont a csőrös pohárból alig iszik.A sima pohárból sem iszik többet, azt is szívószállal.Eddig megivott legalább 3 l vizet,most meg jó ha 1 l-t.(kakaón kívűl).Most mit csinálhatnék vele?Óránként iszik 1-2 kortyot.Ebbe a melegbe meg ugye többet kellene.Lehet,hogy a kevés folyadéktól sárgább a pisije?Nincs amúgy semmi baja sem,csak én aggódok.Ugyanolyan rossz mint volt :)Csak érdekelne mit tehetnék.Már van legalább 8 pohara így tudna választani :)
2012. aug. 3. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
pohárbol itasd kedvenc üccsijével tejjel, mást nem tehetsz nálam is ez vált be mikor eltettem a csörös poharat de vissza kelett adnom éjjel abbol iszik
2012. aug. 3. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Majd megszokja a poharat is! A csőrös poharat én nem adnám neki otthon, csak ha muszáj pl. kiránduláson. Mert szinte ugyan az mint a cumisüveg, és ha azt már letette, ne kelljen pár hónap múlva neked leszoktatni róla.

A pisi azért sárgább, mert kevesebbet iszik, úgymond "erősebb".

2012. aug. 3. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

az én lányom is ezt csinálja,lb fél óránként iszik 2-3 kortyot,és összeségében napi szinten keveset iszik.

nálunk sincs ebből probléma,esetleg próbáld meg azt az ásványvizet aminek a cimkéjén egy tapsi hapsi és egy tasmán ördög van,és szopókás a teteje.

lehet hülyén hangzik de a lányom abból egész van virittyül :D

lehet

2012. aug. 3. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
2 évesnek 3 liter iszonyú sok! Tökéletes ha 1 litert iszik meg a kakaót. Ez a normális.
2012. aug. 4. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól írja hisz nekünk felnőtteknek is sok a 3 liter,vagyis az ajánlott annyi de ki az aki ennyit meg is iszik egy nap??Cumisüvegből szépen elkortyolgatta szerintem nem is szomjas volt hanem ez jól esett neki és amit most iszik az pont elég neki nem tud vele "szórakozni" és ez a tényleges vízfogyasztás ami kell a szervezetének,és ne cukros üdítőt ad neki hanem vizet,mert ha meg cukros akkor meg azért iszik többet...nem pedig azért mert szomjas és ugye ettől a pocija is megfájdulhat..
2012. aug. 4. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Vizet iszik,szerencsére nem szokott rá a cukros dolgokra.Persze,ha van tea,akkor inkább azt kérné.Vettem ma egy Verdás kulacsot,hát ezt már szereti.Iszik is belőle rendesen :)A kakaóval még mindig hisztik vannak.
2012. aug. 4. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Na látod működnek az anyai megérzések,mindig akkor jönnek mikor kell!!!:)
2012. aug. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!