Ilyen könnyen ment volna a szobatisztaság? Vagy jókor jóhelyen vettük le róla a pelust? Várható visszaesés?
21 hónapos lesz a lányom.
3 hete vettük le róla a pelenkát,és mára odáig jutottunk,hogy csak alváshoz kell. Baleset az első pár napban fordult elő, azóta sem.
Jókor vettük le, és ő már érett volt rá?? Gondolom hatalmas visszaesés nem várható?? Bár hónap végén érkezik a kistesó, gondolom akkor lehet egy -két baleset megint??
Nem hinném, hogy csak szerencsétek lett volna, hanem tényleg megérett rá. Ügyi. A tesónál elképzelhető a visszaesés, nálunk a nagy 3 volt és szobatiszta, de amikor meglett a tesó éjszakára kb 1-2 hétig kért pelust.
Egyébként ha egy gyerek megérik a dologra akkor nagyon gyorsan megy, a nagylányom is egyik napról a másikra lett szobatiszta, igaz ő akkor már 2.5 éves volt, de nekem sem kellett szenvedni vele szerencsére.
Szia, a mi lányunk 22 hónapos, és ő is már 1 hónapja pelus nélkül van nappal. Nem is tűri meg magán a pelenkát, csak alváshoz kap, de sokszor még az ágyban is leszedi magáról.
Félve indultam el vele én is a játszótérre kis bugyiban, de olyan okos, mindig szól, hogy anya pisi, akkor elő a bilit és rácsücsül. Most próbálkozom bili nélkül útra kelni vele, hogy tanulja meg, akár fűre is tud pisilni, ha muszáj (a wc-t nem szereti, itthon sem akar ráülni). De ott tartunk, hogy 2-3 óra játszótér, séta után hazajövünk és akkor ül bilire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!