Szobatisztaság visszaesés?
Figyelt kérdés
Kislányom 23 hónapos. Egy hónapja levettük a pelust nappalra és bugyikában van. Az első héten sokszor bepisilt, de azután jól tudta tartani és ha ráültettem másfél óránként pisilt. A kakit nehezebben kaptuk el. Úgy kb. két hét után kezdett szólni hogy kaka és pisika. Mindig megdicsértem és ha belement a bugyiba akkor nem szidtam meg csak mondtam hogy máskor szóljon, mert nem a bugyikába kell. Most még egy hét után ott tartunk hogy egyáltalán nem hajlandó megmondani hogy kell menjen bilizni. Mindent beleenged a bugyiba. Most mit tegyek?2011. jún. 1. 15:06
1/3 anonim válasza:
Még nem kész rá teljesen,ne eröltesd.volt egy ilyen próbálkozásunk nekünk is,kevés sikerrel.aztán egyszercsak mikor pelus volt rajta,magátol szolt h bilibe akar pisilni.azota nincs is gondunk.
2/3 anonim válasza:
Talán kicsit korán kezdted. Amíg a kicsi maga nem tudja tartani, ne szól előre, hogy pisilnie kell, csupán a te külső pisiltetésed (ahogy írod:" jól tudta tartani és ha ráültettem másfél óránként pisilt") miatt marad száraz a bugyija, az bizony még nem szobatisztaság. Igen, írod, hogy kb. 2 hétre rá már szólt... de ő még kicsi. Az ilyen visszaesések teljesen normálisak. Lehet, hogy a bilivel van gondja, lehet, hogy még nem érett az egészre. Hosszú még a nyár, légy türelmes vele! Miből gondoltad, hogy itt a leszoktatás ideje? Nappal huzamosabb ideig száraz volt már a pelusa? A délutáni alvás alatt már nem pisilt be? Ezt érdemes a témában elolvasni, talán segít: [link]
3/3 anonim válasza:
Úgy van,ahogy írják. Neki kell érezni,akkor üljön bilire ha kell neki. Így sem megy egyik napról a másikra. A kaki nehezebben megy mint a pisi,és össze is zavarja. Legyen puccosan és menjen amikor kell neki. Ha bepisil,csak mondd el hova kell legközelebb,de nem kérdezgesd és ültetgesd folyton. Előbb-utóbb belejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!