Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez a visszaesés?...

Mitől lehet ez a visszaesés? Szobatisztaság.

Figyelt kérdés

Kislányom augusztus óta szobatiszta. Eddig nagyon ügyes volt, szinte alig volt baleset. Néhány napja reggel is száraz a pelus. 3 napja napközben viszont kétszer, háromszor bepisil. Mitől lehet ez a visszaesés? Mit tehetnék? Nem szeretnék rá újra pelust adni? Köze lehet ehhez esetleg a bölcsöde kezdésnek. Már mindenre gondoltam.

Kérlek segítsetek!

2010. nov. 3. 07:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a bölcsöde.
2010. nov. 3. 07:27
 2/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. Legyél vele nagyon türelmes, majd újra az lesz. Hogy viseli a bölcsit? Sír ha elmész.
2010. nov. 3. 07:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig még tetszik neki a bölcsi. Múlt héten kezdtük. Eddig még nem sírt mikor otthagytam.
2010. nov. 3. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy a bölcsőde miatt van, de, hogy őszinte legyek szerintem teljesen mindegy mi az ok, minden gyereknél van visszaesés. Az én kislányom július óta szobatiszta, szeptemberben fogalmam nincs, hogy miért, de annyira visszaesett, hogy szinte állandóan becsurgott. Már két hete szenvedtem vele, volt aki azt javasolta, hogy adják rá újra pelust, volt, aki azt, hogy várjak türelemmel. Őszintén szólva én úgy gondoltam, hogy ha két hónapig tudott szólni, akkor nem erőltetés a szobatisztaság, nem vagyok hajlandó engedni, nem adok rá pelenkát. Két hét után, rájöttem, hogy mi a megoldás. Egész egyszerűen véletlenül időben sikerült elmennie vécére, én meg teljes ömlengésben törtem ki. Még az apját és a nagyanyját is felhívtam telefonon, hogy elújságoljam, hogy milyen ügyes volt (persze úgy, hogy ő is ott volt). Na azóta nincs baleset. Szerintem nálunk csak bemutatta, hogy neki már pedig kell a dicséret, különben nem olyan nagy buli.
2010. nov. 12. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Azóta mi is járunk bölcsődébe, tapasztalatom szerint, annyira tetszik neki, hogy ott kicsi vécé van, hogy még véletlenül sem hagyná ki a lehetőséget, hogy ne abba végezze a dolgát.
2010. nov. 12. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se lehet tudni mi az ok. Nálunk is szobatiszta volt teljesen, aztán szeptembertől itthon elég sokszor bepisilt. De csak itthon, máshol sose. Most kezdte az ovit, ott sincs baleset, vagy ha elmegyünk hétvégére mamához, ott sincs, csak itthon. Volt ilyen nyár elején is, olyan 1 hétig, de elmult magától.
2010. nov. 12. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudok saját babáról ötletelni (5hetes)

De a kishúgom jóval fiatalabb nálam, és anyumék úgy oldották meg a visszaesésnél a gondod, hogy mikor ők elmentek aludni, a húgomat felkeltették és kivitték pisilni egy-két hétig.

Utánna már nem volt rá szükség.

2010. nov. 12. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

A fiam július óta szobatiszta (egyébként tegnap volt 3éves).

Nekünk is msot volt /van visszaesés itthon becsurgatja nem értem miért. Oviban nem.

De megpróbálom ezt az "ömlengve" dícsérést én is akkor :)))

2010. nov. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!