Hol vegyek már 3-4 éves 104es lányomra kardigánt, pulcsit nem aranyárban? Teszvesz vatera 2500-3000nél állnak (plusz posta) amire licitáltam, én ennyit nem adnék egy használtra amit nem is látok ugyebár mert a kép csalóka is lehet.
Igen én is amiket eladtam csomagban meg külön azok is mivel sok ruhánk volt olyan szépek maradtak. nem akarom elhinni hogy más gyereke nem nőtte ki egy szúrásban 3-4 kardiját? :)
Nézelődök persze 109 oldal pulóvert bogarásztam át tegnap, különféle kategóriákban, mindenféle keresőszavakkal próbálkoztam. De iszonyúan felnyomják a normálisabbak árát.
Volt pár bejáratott emberke akitől vettünk de összeértünk méretben sajnos:(
Köszönöm a válaszokat!!
Köszönöm kedves első, de ha megnézed kb. 6 db került fel mostanában, lejjebb már május, március, február....na annak mennyi az esélye hogy megvan még? :( nem sok. Ugyanez az eredmény jött ki ha csak kardigánt írsz be amúgy.
Köszi azért
Off.
Bocs, kedves kérdező! A teszveszen /vaterán hirdetted meg a 2 éves ruhákat? Ezt azért kérdezem, mert itt vannak nekem is a kislányom 80-86-os őszi ruhái, de még korainak gondoltam meghirdetni. Ott adtad el őket? Mert akkor én is hozzákezdek!
Hát megpróbálom most még ráérek végülis.
Kedves előző kérdező, igen feltettem és rengeteg megfigyelőm volt és el is mentek az elmúlt pár napban (de én is már most keresem a másik két gyerkőcömre az őszi sőt téli ruhát is mert nem tudok 3 gyerekre EGYSZERRE bevásárolni majd hirtelenjében ősszel mikor ott van már a hideg idő)
Eladtam pufi mellényt, télikabátokat (fiút is lányt is) mind az 5 kardigánunkat. Kötött puleszt. Bélelt farit.
Mondjuk az is közrejátszik hogy márkásak (c&a-s mellény,kabát, next kardik stb). és nem ezen akarok meggazdagodni, tehát nem méregdrágák. Csak szeretném ha kicsit beleforgathatnék a következő szezon ruháiba. Na de azért 3-4-5 ezer ft-okat kiadni egy darab pulcsiért...
igen sokallom :(
Én vagyok az Offoló!
Köszönöm, akkor gyorsan fel is rakom a ruhákat, nekem is egy csomó márkás, hibátlan őszi-téli cuccom van félrerakva, overálok, bélelt nacik, bőr bakancsok.
Akkor nem várok tovább, az én lányom is szeptemberben kezdi a bölcsit, én megyek dolgozni. Most még van időm teszveszezni, de később már kevésbé!
Sok sikert a vásárláshoz! És köszi még egyszer!
auchan van a közeletekben?
ma néztem a harmadikától induló akciós újságot és sok gyerek ruha lesz most leárazva,megyek én is.
szia, az Auchan tényleg nagyon jó gyerekruhában.
de én is inkább a teszen, vaterán, börzén vásárolok.
Nálam is ez van, szept.-től bölcsi, és most akrom már beszerezni a cuccokat, hát lepkehálóval kell elkapni a jó áron lévő relativ normális dolgokat tényleg, sztem még korán van, mindenki nyaral, majd aug. 10-e után...
Állati pipa vagyok, mert csomó idő, energia, és soktól kérdezek, és egyszerűen nem is válaszolnak, mért adat nélkül meg hiába jó elvileg a méret, nem merem leütni...:-(((
Én azért találtam már jó pár cuccot, úgyhogy ne add fel.
Van a Vatreán, teszen bal oldalt olyan funkció, hogy "az utóbbi 1-48 óra óta indított aukciók". mellette egy kocka, ott kipipálod, és keresés.
Én így szoktam, átnézem 1x az összes lehetőséget, és ha nem találok, akkor utána 2 napont megnézem az újakat abban a kategóriában.
szia
Én is ilyen gondban vagyok, csak nekem 5 éves ikreim vannak. Egy méretet is hordanak. Szinte sosem találok egy eladónál két olyan ruhát, ami egyforma méret/minőség, reális áron van és még tetszik is...
Turkálók nálunk is botrányosak, darabáron többe kerülnek a nyúlott, bolyhos, foltos, szakadt göncök, mint a boltban!
A személyes átvétel is zűrös, mert a buszjegy többe kerül oda-vissza, mint a postaköltség, ami szintén nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!