Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vegyek már 3-4 éves 104es...

Hol vegyek már 3-4 éves 104es lányomra kardigánt, pulcsit nem aranyárban? Teszvesz vatera 2500-3000nél állnak (plusz posta) amire licitáltam, én ennyit nem adnék egy használtra amit nem is látok ugyebár mert a kép csalóka is lehet.

Figyelt kérdés
Webáruházakat (amiket ismerek használtruhások) mind végignéztem egy darab kardigán vagy pulcsi sincs! Szerettem volna egy párat venni az ovi kezdésre de hát hol a fenébe?? Vegyek újat 4-5 ezer ft-ért és az csak egy darab? na ne már. Más hol vásárol??
2012. aug. 1. 13:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen én is amiket eladtam csomagban meg külön azok is mivel sok ruhánk volt olyan szépek maradtak. nem akarom elhinni hogy más gyereke nem nőtte ki egy szúrásban 3-4 kardiját? :)

Nézelődök persze 109 oldal pulóvert bogarásztam át tegnap, különféle kategóriákban, mindenféle keresőszavakkal próbálkoztam. De iszonyúan felnyomják a normálisabbak árát.

Volt pár bejáratott emberke akitől vettünk de összeértünk méretben sajnos:(

Köszönöm a válaszokat!!

2012. aug. 1. 14:14
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves első, de ha megnézed kb. 6 db került fel mostanában, lejjebb már május, március, február....na annak mennyi az esélye hogy megvan még? :( nem sok. Ugyanez az eredmény jött ki ha csak kardigánt írsz be amúgy.

Köszi azért

2012. aug. 1. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Off.

Bocs, kedves kérdező! A teszveszen /vaterán hirdetted meg a 2 éves ruhákat? Ezt azért kérdezem, mert itt vannak nekem is a kislányom 80-86-os őszi ruhái, de még korainak gondoltam meghirdetni. Ott adtad el őket? Mert akkor én is hozzákezdek!

2012. aug. 1. 14:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Nézd ezeket újra kell hirdetni, mert lejárnak. És erről küldenek e-mailt (onnan tudom mert én is hirdetek az oldalon, csak én fiú ruhákat) szóval egy e-mailt megér az eladónak küldeni. Nagy valószínűséggel még megvannak a ruhák.
2012. aug. 1. 14:18
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát megpróbálom most még ráérek végülis.

Kedves előző kérdező, igen feltettem és rengeteg megfigyelőm volt és el is mentek az elmúlt pár napban (de én is már most keresem a másik két gyerkőcömre az őszi sőt téli ruhát is mert nem tudok 3 gyerekre EGYSZERRE bevásárolni majd hirtelenjében ősszel mikor ott van már a hideg idő)

Eladtam pufi mellényt, télikabátokat (fiút is lányt is) mind az 5 kardigánunkat. Kötött puleszt. Bélelt farit.

Mondjuk az is közrejátszik hogy márkásak (c&a-s mellény,kabát, next kardik stb). és nem ezen akarok meggazdagodni, tehát nem méregdrágák. Csak szeretném ha kicsit beleforgathatnék a következő szezon ruháiba. Na de azért 3-4-5 ezer ft-okat kiadni egy darab pulcsiért...

igen sokallom :(

2012. aug. 1. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok az Offoló!

Köszönöm, akkor gyorsan fel is rakom a ruhákat, nekem is egy csomó márkás, hibátlan őszi-téli cuccom van félrerakva, overálok, bélelt nacik, bőr bakancsok.

Akkor nem várok tovább, az én lányom is szeptemberben kezdi a bölcsit, én megyek dolgozni. Most még van időm teszveszezni, de később már kevésbé!

Sok sikert a vásárláshoz! És köszi még egyszer!

2012. aug. 1. 14:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Szívesen, sikeres eladást neked!!
2012. aug. 1. 14:31
 18/20 anonim ***** válasza:

auchan van a közeletekben?

ma néztem a harmadikától induló akciós újságot és sok gyerek ruha lesz most leárazva,megyek én is.

2012. aug. 1. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:

szia, az Auchan tényleg nagyon jó gyerekruhában.

de én is inkább a teszen, vaterán, börzén vásárolok.

Nálam is ez van, szept.-től bölcsi, és most akrom már beszerezni a cuccokat, hát lepkehálóval kell elkapni a jó áron lévő relativ normális dolgokat tényleg, sztem még korán van, mindenki nyaral, majd aug. 10-e után...

Állati pipa vagyok, mert csomó idő, energia, és soktól kérdezek, és egyszerűen nem is válaszolnak, mért adat nélkül meg hiába jó elvileg a méret, nem merem leütni...:-(((

Én azért találtam már jó pár cuccot, úgyhogy ne add fel.

Van a Vatreán, teszen bal oldalt olyan funkció, hogy "az utóbbi 1-48 óra óta indított aukciók". mellette egy kocka, ott kipipálod, és keresés.

Én így szoktam, átnézem 1x az összes lehetőséget, és ha nem találok, akkor utána 2 napont megnézem az újakat abban a kategóriában.

szia

2012. aug. 2. 07:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is ilyen gondban vagyok, csak nekem 5 éves ikreim vannak. Egy méretet is hordanak. Szinte sosem találok egy eladónál két olyan ruhát, ami egyforma méret/minőség, reális áron van és még tetszik is...

Turkálók nálunk is botrányosak, darabáron többe kerülnek a nyúlott, bolyhos, foltos, szakadt göncök, mint a boltban!

A személyes átvétel is zűrös, mert a buszjegy többe kerül oda-vissza, mint a postaköltség, ami szintén nagyon sok.

2012. aug. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!