Szoktatok gyerekrucikat vásárolni aukciós oldalakon? (teszvesz, vatera. )
Én szinte csak ott szoktam.Utalással szoktam fizetni.
Nagyon sok dolgot vettem már ott és elenyésző volt az amit megbántam mert nem felelt meg a leírásnak a ruha.
Játékot inkább (drágább játékokat olcsobban)
Ruhát eddig 2kabátot vettem, nem bántam meg
Kb 15 vásárlásra jut egy olyan, ami kifogásolni való. De azt vissza is vette az illető szó nélkül. Mondjuk ez macera, meg hát közben kéne az a ruhadarab, de újonnan vásárolttal is előfordul, hogy vissza kell vinned...
Vagy utalással (ha vidéki), vagy személyes átvétellel.
Én azt szeretem benne, hogy a korrekt eladók feltüntetik azt is, ha valami hibája van egy terméknek. Így nem zsákbamacska. Főleg, hogy lemérik pontosan, ha kérem.
Olyan már előfordult, hogy a szín pl. nem egyezett teljesen, mert a fénykép torzít picit, de olyan is volt, hogy emiatt még jobban is tetszett. :o)
Nincs. Semmi érdeke, hogy ne küldje el a terméket, mert akkor a Vatera fogja felszólítani erre meg arra, és nyakában egy per... Ő szeretne eladni, Te meg szeretnél vásárolni.
Egyébként ha megnézed a százalékait az eladónak, meg a kommenteket, mielőtt licitálsz, abból is sok minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!