Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok gyerekrucikat...

Szoktatok gyerekrucikat vásárolni aukciós oldalakon? (teszvesz, vatera. )

Figyelt kérdés
Mikor és hogyan szoktatok fizetni? Volt már, hogy megbántál vásárlást?
2012. jan. 19. 12:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én szinte csak ott szoktam.Utalással szoktam fizetni.

Nagyon sok dolgot vettem már ott és elenyésző volt az amit megbántam mert nem felelt meg a leírásnak a ruha.

2012. jan. 19. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Rendszeresen vásárolok, előre utalással fizetek. Most így hirtelen nem is jut eszembe olyan, amit megbántam, inkább olyanok, amik nagyon jó vételek voltak.
2012. jan. 19. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Játékot inkább (drágább játékokat olcsobban)

Ruhát eddig 2kabátot vettem, nem bántam meg

2012. jan. 19. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek látatlanba vásárolni, úgyhogy nem szoktam.
2012. jan. 19. 12:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Nincs bennetek félsz az előre utalás miatt?
2012. jan. 19. 12:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Kb 15 vásárlásra jut egy olyan, ami kifogásolni való. De azt vissza is vette az illető szó nélkül. Mondjuk ez macera, meg hát közben kéne az a ruhadarab, de újonnan vásárolttal is előfordul, hogy vissza kell vinned...

Vagy utalással (ha vidéki), vagy személyes átvétellel.

Én azt szeretem benne, hogy a korrekt eladók feltüntetik azt is, ha valami hibája van egy terméknek. Így nem zsákbamacska. Főleg, hogy lemérik pontosan, ha kérem.

Olyan már előfordult, hogy a szín pl. nem egyezett teljesen, mert a fénykép torzít picit, de olyan is volt, hogy emiatt még jobban is tetszett. :o)

2012. jan. 19. 12:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Nincs. Semmi érdeke, hogy ne küldje el a terméket, mert akkor a Vatera fogja felszólítani erre meg arra, és nyakában egy per... Ő szeretne eladni, Te meg szeretnél vásárolni.

Egyébként ha megnézed a százalékait az eladónak, meg a kommenteket, mielőtt licitálsz, abból is sok minden kiderül.

2012. jan. 19. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy olyantól vásárolj csak akiről jó vélemények vannak. Én mondjuk ebay.com oldalról rendelek csak, főként Kínából, sose volt vele semmi baj. Nagyon olcsó új cuccokat lehet beszerezni. A vatera nekem drága.
2012. jan. 19. 12:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Eperke, Dóra, Fifi őrület van nálunk. Csak ezeken az oldalakon tudok ilyeneket venni, ezért kérdeztem. Köszi mindenkinek!
2012. jan. 19. 12:50
 10/14 anonim ***** válasza:
évek óta adok is és veszek is.először én is féltem.de olyan eladval kezdtem akinek sok eladása volt már és jók voltak az értékelései.igy elkezdtem aztán szépen lassan megszoktam.az ugyanolyan félsz lenne a másik félnek,ha elöbb ő köldené az árut mi a biztosyíték hogy utána meg kapja a pénzt.utánvét meg drágább.kell némi bizalom,de sosem veszek olyan drága arut ami ha még se jonne ossze az üzlet eret kéne vágni.és neked is mindig le kell öszintén írni mi volt a gondod.az évek aaltt egy csizmát nem kaptam meg,az 2 ezer forint volt.és 3 termékkel nem voltam elégedett az egyiket az eladó magasról lesz.... a másikat a nő visszautalta az árát.és én magam is volt hogy nem tetszett amit küldtem,hibás volt és a leírásban ne szerepelt,tényleg jogos volt a reklamálás,visszafizettem én is az árát.
2012. jan. 19. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!