Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok gyerekrucikat...

Szoktatok gyerekrucikat vásárolni aukciós oldalakon? (teszvesz, vatera. )

Figyelt kérdés
Mikor és hogyan szoktatok fizetni? Volt már, hogy megbántál vásárlást?
2012. jan. 19. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is szoktam, de eddig csak egyszer csalódtam. A lányom 3,5 éves vagy turizok vagy aukciós oldalon veszek neki ruhákat. Egy ideje magam is adok el mindenfélét, mert a 4 gyerek után rengeteg nekünk már fölösleges holmi halmozódott fel.

Nincs értelme nem feladni a csomagot vagy eltitkolni a ruhák esetleges hibáit, mert a másik ugye értékel.Adok és veszek is simán is és ajánlottan is és érdekes, még soha nem tűnt elé semmi.. Amiben csaldtam, az egy fiú pulcsi volt, a kedves eladó elfelejtette megírni, hogy a sárga színe már inkább szürke... patáliát nem csináltam, mert nagyon olcsón vettem. Adtam egy semleges értékelést. De szerinte,m, ha kérem, visszavette volna. Ja! és 4 éve előre utalva veszem a dolgokat, eddig gond nélkül... kopp-kopp.

2012. jan. 19. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk szintén eperke dóra és fifi őrület van. Én gyakran szoktam ott vásárolni mert ezeket csak ott tudom megvenni. Általában megnézem az eladó értékeléseit és ha jó mehet a vásárlás. Én mindig utalással fizetek előre és a csomag mindig ajánlva érkezik. Eddig semmi probléma nem volt. Minden eladó kedves és kommunikatív volt.
2012. jan. 19. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Szoktam, előre kell utalni általában. Nem volt még olyan, hogy átvágtak volna, de ajánlom hogy nézd meg az eladó értékeléseit, ha jókat írnak róla akkor nyugodtan rendelj tőle. Igaz, túl nagy összegekért nem szoktam vásárolni. Volt már olyan, hogy viseltesebbek voltak a ruhák mint amilyennek a fotón tűntek. Én inkább játékokkal jártam jól eddig, nem ruhákkal.
2012. jan. 19. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
ilyesmit érdemes ott venni, mert nagyon olcsó. ajánlom még a zsibvasar.hu -t, mert ott kevesebb jóval a vásárló, így potom pénzekért lehet megvenni mindent :)
2012. jan. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!