Vatera! Ha pl az utolsó 3 másodpercben licitálok biztos az enyém az áru vagy még utána is rányomhat valaki?
Biztos más is belegondol ebbe ha nagyon kell neki valami de azért érdekelne voltatok-e már így?
Szeretnék a kislányomnak egy ruhát de más is licitál,szeretném ha nekem sikerülne megvenni!
Akkor azt senki nem tudja én mennyire licitálok?Most 800Ft-on van a ruci és 300 a licitlépcső tehát a következő licitálás 1100Ft.Írjak be 1500Ft-ot?És akkor ezt csak én tudom?És ha megnyerem 1500-at fizetek vagy 1100-at?
Ne haragudj ha butaságot kérdezek de nem vagyok tapasztalt vásárló!
Köszönöm a segítséget előre is!
Ha 800 Ft-on van, és 300 Ft a licitlépcső, akkor 1500-at nem tudsz a ruháért fizetni :)
Ha azt mondod, hogy te max. 2000 ft-ot akarsz érte fizetni, akkor ajánlj érte annyit. Ekkor te a következő licitlépcsőt licitálod: 1100 ft-ot. Ha valaki fölé licitál (1400 Ft-tal), akkor a rendszer téged automatikusan behúz 1700 Ft-ra, ha ennyin megáll a licit, akkor ennyiért a tiéd. Hiába adtál volna érte 2000 Ft-ot is.
Köszönnöm nektek így fogom csinálni.Tudom néhol van 5 perces "hosszabbítás" de itt nincs!:)
Holnap akkor kiderül,hogy sikerül-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!