Babám 2 hetes, alvás közben keserves arcokat vág. Elég sűrűn, majd a következő másodpercben már mosolyog. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha elkezdene sírni, feje már vörös, de aztán mégsem..2008. febr. 21. 10:22
1/6 anonim válasza:
Ilyet szoktak csinálni a nyagyon pici babák, állítólag a születésükről álmodnak egyik pillanatban, aztán meg arról, hogy esznek éppen, szóval ezek miatt változik az arckifejezése.
2/6 anonim válasza:
Méhen belüli élményeiket, és a születés körüli pillanatokat élik át, újra meg újra, később,ha már nagyobbak,meg a napközben történteket élik át.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok:) Akkor nem viszem pszichológushoz.
2008. febr. 21. 16:20
4/6 anonim válasza:
ÚGysem tudná elmondani, hogy mi a baja.-)
De tényleg, biztos álmodik, az biztos, hogy minden baba csinál iylet.-) De édes, nem ?
Ne félj, semmi baj, ez így normális.-)
5/6 anonim válasza:
Olyan édesek amikor ezt csinálják!Imádtam nézni a lányomat, amikor aludt. Most is elnézem, de már 3,5 éves. Egyébként én úgy tudom, hogy azon a napon történteket élik át újra.
6/6 anonim válasza:
10 hetes babánknál ugyan ez van, de Ő még kalimpál és morog/gőgicsél sőt még fel is kacag néha. Alvásklinikán kérdeztem a dokinőt, aki biztosra állította, hogy még nem álmodnak (honnan tudja? Nem kérdeztem, de szerintem EEG-n vizsgálhattak babákat kutatók -szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!