Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szenyó vagyok, ha...

Nagyon szenyó vagyok, ha vettem a vaterán egy felsőt a kislánynak, aminek sz elején felül van egy kis luk (ami látszik), és írtam az eladónak ez ügyben, megegyeztünk, h vissazutal pénzt? Veletek történt hasonló?

Figyelt kérdés

Nem vagyok lehúzós?

150 ft kértem vissza, nem akarom nagyon "megkárosítani". Terméklapon kérdeztem mikor még futott az aukció, hogy mennyire látszik a felsőn a használat, erre azt írta, h vigyáztak rá, és teljesen ép a minta is.

De a minta sem teljesen tökéletes az elején...

2012. jún. 28. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
150 forintért küzdesz? Tedd azt, ha jónak látod! Én biztos nem tenném.
2012. jún. 28. 09:02
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Hát figyi te érzed mennyit számít neked 150 ft...nekem kicsit kicsinyes a dolog ne hari:) pedig nem vagyok milliomos. Ha példát szerettél volna statuálni akkor vissza kellene küldened a felsőt úgy ahogy van mondván nem adsz rá ilyet a gyerekre ha egyszer hibátlannak hirdette legyen is az. És kérd vissza a pénzed.

Vagy ha meg annyira nem zavar mert így is ráadod akkor meg ez a 150 ft miért számít?

Régóta vaterázok, nekem is volt már ilyen sőt olyan is hogy a postaköltség kevesebb lett mint amennyit kért az illető. Én mondjuk ilyenkor (ha én vagyok az eladó) mindig visszaküldöm a 60 ft-ot is mondjuk de nekem nem kerül pénzbe az utalás. Van akinek pénzbe kerül és ott máris nem éri meg az a 60 ft.

2012. jún. 28. 09:04
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Biztos írnék az eladónak, hogy legközelebb jobban figyeljen.

Na de 150 Ft-ért biztos nem tepernék, ez nem lehúzás vagy szenyóság, hanem kicsinyesség inkább :)

2012. jún. 28. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Én is kaptam olyan ruhát ami talán hibás volt ,de ennyi pénzért biztos nem küldeném vissza. Otthonra simán felveheti a lányod , játszótérre is. Turiba nem kapsz ennyiért ruhát.
2012. jún. 28. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Lemaradt ,hogy az értékelésen lehet véleményt diktálni ettől függetlenül.
2012. jún. 28. 09:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam ezt, mert SZOKTÁK írni az (másik) eladók a terméklapon , hogy igyekszik átnézni a ruhákat, de ha valmi hiba van rajta, akkor SZÓLJON a vásárló, NE egyből értékelés lehúzással, semlegesekkel meg negákkal kezdjen. Inkább akkor megegyeznek, ha valami nem stimmel, hogy visszautal a termék árából, vagy visszaveszi, de a postát viszont nem állja az eladó.

Visszaküldeni nem akarom, mert a postaköltség akkor majdnem a felső ára lenne (500 ft oda-vissza - a felső meg 800 ft volt). Akkor kiadtam pénzt, ruha meg sehol.

ha meg tudom, h lukas, akkor nem veszem meg, vagy nem ennyiért, hanem mondjuk 300 ft-ért.

De most akkor én is hirdessek meg hibás ruhákat, amiket egyébként fel sem tennék, mert ugysem szólnak (mert az kicsinyesség)?

Szóval gondolkodtam azon is, hogy nem írok neki, hanem mivel nem vagyok elégedett (mert hibátlan termékre licitáltam), 3-asra értékelem a vásárolt terméket a részletezésben, de belegondolva, ezt én sem szeretném, hogy lehúzzák az értékelésemet.

2012. jún. 28. 09:45
 7/10 A kérdező kommentje:
azt írtam az eladónak, hogyha NEM KERÜL pénzébe az utalás, akkor utaljon vissza. erre írta azt, hogy mi a számlaszámom.
2012. jún. 28. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
A második vagyok. Nem írtad le ennyire részletesen a kérdésben hogy mennyi volt hogyan zajlott (pénzutalás nem kerül neki semmibe). Ha így gondolod meg annyira gáz a felső (meg mondjuk az eredeti ára is 800 ft hát az se olyan hiperolcsó) akkor meg utalja vissza a felét, de ne 150 ft-ot mert az tényleg semmi...ha játszós kategória akkor 400 ft jó is érte.
2012. jún. 28. 10:06
 9/10 A kérdező kommentje:

hát igen, ennyiért, 800-ért azért kapok a turiban is olyat, ami nem lukas...

gondolkodtam rajta azon is, hogy a felét kérem vissza, de mint írtam, nem akartam annyira lehúzni.

Csak tényleg, egy lukas, hibátlannak hirdetett, repedezett mintájú felső nem ér 800 ft-ot...

2012. jún. 28. 10:12
 10/10 A kérdező kommentje:

meg már az a "bibi", hogy megbeszéltük a 150 ft-ot, most már tényleg kötözködés lenne 400-ra módosítani...

úgyhogy majd azt terveztem , h vannak olyan helyes színes pici gombjaim, varrok a lukra egyet, hogy ne látszódjon.

Talán hülyén sem fog kinézni úgy...

2012. jún. 28. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!