Szobatisztaság! Hogyan? Érdemes próbálkoznom?
2év 3 hónapos a kisfiam. Úgy döntöttem,hogy elkezdem vele a pelusmentes időszakot!
Leírnám,hogy idáig mik történtek,és kíváncsi lennék a véleményekre,hogy érdemes folytatnom,vagy hagyjam most egy időre.
Pár napja délutánonként elkezdtem bugyit adni a fiamra. Első nap mindent összepisilt. A következő napokon,már jól láthatóan tartotta a pisijét,volt,hogy több mint 1.5 óráig nem pisilt be,de viszont nem akart sem a bilire ülni,sem a wc-re stb...
VISZONT! Az esti fürdetés előtt amikor engedjük ki a vizet már jó pár hónapja mindig pisil egyet,egy nagy fehér lavorba.:)) Nem tudom miért tetszik neki,lényeg,hogy oda mindig belepisil. Valamelyik nap,amikor már sejtettem,hogy lassan pisi lesz,kivittem a lavorhoz,és belepisilt.Nagyon megdícsértem stb,ő is nagyon örült neki.
Ha megkérdezem tőle,hogy szól e amikor pisi-kaki van,azt a választ kapom,hogy nem. (mondjuk mindenre ezt mondja:)
Ha megkérdezem,hogy bugyit,vagy pelust kér 50-50% egyszer ezt,egyszer azt.
Próbálozzak vele,vagy még nem érett meg rá?
Nekem is ennyi idős a kisfiam,áprilisi.
Én 2 hónapja kezdtem amit te de voltak balesetek de azóta nem erőltetem,egyszer csak majd megérik rá.De nem vagyok tapasztalt ebben a témában,én is olvasom majd a válaszokat.
A szomszéd kisfiú 3 éves és egyik napról a másikra lett szobatiszta,és ahogy olvasgatom itt a fórumot ez így normális,ezért várok én is arra a pillanatra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!