Kakaót, szörpöt, karamelt, limonádét cukorral, mennyiszer adtok gyerekeiteknek?
én kakaót minden másnap karamellt is
limonádét napi 1 szer szörpöt havonta kéthavonta egy két alkalommal
gyerekeiteknek mik a kedvenc italai
Attól függ, hogy hány éves.
2,5 éves a fiam, és 2 éves korától vagyok "engedékenyebb", nem tudom, miért pont onnan. Addig víz volt, meg tea cukor minden nélkül, meg rizstej, zabtej, mert tejallergiagyanus volt.
Bár azt hiszem, mióta a bölcsiben is kapnak minden nap tejitalt (amikortól már ihat tejet is) én is könnyebben adok neki reggelire kakaót, kávét, karamellát.
A kakaót venni is szoktam, de inkább csinálom kakaóporból meg nádcukorból (én azt használok, meg nyírfacukrot, nem fehéret). Pont most vettünk először szörpöt, de azt inkább én ittam meg. Még mindig megy a víz nála, van, sokszor inkább vizet kér tej helyett este is ebben a melegben.
Limonádét csak az egy hetes nyaralásunkon ittunk, mikor étteremben ettünk. (ott persze fehér cukorral csinálják, én itthon azt is nádcukorból, de talán 1-2-szer csináltam)
Nem tudok róla, hogy lenne e kedvenc itala, a rostos üdítőket persze szívesen issza, még ha hígítom is vízzel akkor is.
Kakaót iszik naponta 2-3-szor (2-3 decibe 1 kanál kakaó).
Szörpöt "gyengére keverve" naponta többször.
Vizet is iszik.
Néha veszek almalét, narancslét.
Mást nem.
Jók a fogai.
1,5 éve kora óta Reggel vagy kakaót, vagy tejeskávét kap.
Napközben szörpösvizet. Ha vendégek jönnek, akkor üdítőt ihat, Fanta sprite gyömbér...
Ha vendégek vannak, vagy meglátja a kezünkben a szörpöt, akkor kaphat, de igyekszünk nem előtte inni. heti egyszer kb.
Kakaót nem szereti.
kakaót itthon soha,ha Mamánál alszik,ott iszik kakaót,maci kávét,de elenyésző mennyiség.
szörpből,limonádéból egy-két korty a miénkből heti szinten.teát nem iszik.csapvizet iszik,néha sió almalevet,de ritkán
reggel sima tej 2,8-as,napközben sima víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!