Milyen márkájú lekvárt adtok 2 év körüli gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:29
1/10 anonim válasza:
Házit. Ha az nincs, akkor igazából bármilyet, nem voltunk sose lekvár-sznobok :) De a házinál nincs jobb, úgyhogy elsősorban azt.
2/10 anonim válasza:
Házit. Idén tettem el először, hogy a picúrnak azt adhassam majd ősszel/télen. Még nem adok neki lekvárt.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a kezecskék.
Nem sznobságból kérdeztem, mert a házi a legjobb, de olyan nekem nincs:-)
2012. júl. 9. 10:22
4/10 anonim válasza:
Első vagyok, nem is úgy értettem :) Csak na, ha mondjuk nincs házi, nekünk jó a Sparos is például, nem vagyok az a fajta, aki ezreket kiad valami bio lekvárra, csak mert az olyan hűű meg aaa, főleg, hogy úgyse lekváron él a gyerek, csak olykor kap azt is. De egyébként szerintem boltiból ami nagyon jó (sajnos a márkanevet nem tudom), azt pl. a Tesco-ban szoktam látni, kicsit ilyen "kocka" alakú az üvege, abból van epres-vaníliás, az mennyei :) Ilyet szoktam néha venni, mert ebből nem csinálok házit, ahhoz nagyon drága az eper.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi kedves és utolsó, úgyis megyünk tescóba és megnézem:-)
2012. júl. 9. 10:40
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi kedves első és utolsó, úgyis megyünk tescóba és megnézem:-)
2012. júl. 9. 10:40
7/10 anonim válasza:
Én csak arra szoktam figyelni ha boltit veszek hogy nagy legyen a gyümölcs tartalom és ne nagyon legyen benne tartósítószer
8/10 anonim válasza:
Én mindig azt nézem, hogy ne legyen túl nagy a cukortartalma, pl 100 gr gyümölcshöz ne már 60 gr cukor legyen, hanem jóval kevesebb és ne legyen benne tartósítószer (tehát kibontás után 1 hét alatt el kell fogyasztani).
A sima spar márkájú lekvárok finomak, nem is drágák.
9/10 anonim válasza:
Barátnőm főzte, kerti termésből készült, garantáltan e-mentes lekvárt :) De nem egy nagy lekvárpusztító egyébként, úgyhogy akármilyet adnék neki, akkor se lenne baja.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Kedves utolsó! Jó lenne egy ilyen barátnő nekem is, aki lekvárt főz, de nincs:-)
2012. júl. 9. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!