Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik munkát válasszam, a...

Melyik munkát válasszam, a gyerekek érdekeit nézve? Nagy segítség lenne!

Figyelt kérdés

Két kislányom van,3 és 6 évesek.Most megyek,majd vissza dolgozni,6 év után,de nem tudom,melyik munkát válasszam.Gyermekpszichológus vagyok,mindkettő hely nevelési tanácsadó.Fizetésben sincs sok eltérés.Határozatlan idejű szerződés,de 2-3 év múlva szeretnénk a lányoknak tesót.Fontos,hogy a gyerekek szempontjából legyen jó,mert szeretnék ezután is minél több időt velük tölteni.

1)Hétfőn,kedden 9-re(reggel)kéne bemnjek,tehát a csajokat tudnám vinni oviba,ami jó,hiszen a kisebbik nem biztos,hogy szeretni fogja.Fél 5-ig dolgoznék.Szüleim/anyósék mennének a gyerekekért,és hazavinnék,én kb.5-re érnék haza.Tehát a reggel kicsit lazább lenne,de délután csak 5-től lennék a gyerekekkel,akkorra ér haza apa is.Szerda,csütörtökön fél 8-ra mennék(apa vinné a csajokat),fél 3-ig dolgoznék,azaz 3-ra ott lennék a gyerekekért.A délutánt együtt töltjetnénk,viszont a reggel elég rázósan menne nélkülem.De valamelyik mama átmenne apához segíteni,rendezni őket,akár oviba is vinné a lányaimat.Pénteken rövidített munka időm lenne,azaz 4 órát dolgoznék csak.Fél 10-től fél 2-ig.Aznap én vinném őket oviba,9-re és megkérném a szüleimet/bárkit,hogy 1-re menjenek a lányokért,mert ha én mennék 2-re akkor már alvás lenne,így viszont tényleg az egész délután a miénk lenne.

2)Hétfőn,kedden délután lennék,azaz 1-től 6-ig.Bevihetném később a gyerekeket,fél 11-re,tehát a reggel a miénk,még a játszóra is kimehetnénk,ete fél 7-re érnék haza,ergo még kb.lenne egy két óránk együtt.Mamiék mennének a gyerekekért,majd apa menne haza.Szerdán délelőtt lennék,ami azt jelenti,hogy fél 8-tól 2-ig.Én mennék értük,3-ra.Csütörtök szabad lenne.Péntek viszont reggel 8-tól este 6-ig.Azt mondták el lehet egy kicsit csípni,szóval 6-negyed 7-re már otthon lennék.

Hétvégén nem kéne dolgozni.Az első alapjáraton szimpatikusabban hangzik,viszont az a csütörtök szabadság,valamint a szerda is elég jól hangzik.

2012. júl. 29. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

meg egy szavazat az elsore.

es szerencses vagy, hogy igy valaszthatsz :)

hajra

:)

2012. júl. 31. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
1. amúgy semmi baja nem lesz a gyerekeknek ha egész nap ott vannak az oviban.
2012. júl. 31. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Az elsőt választanám.

Én is egy multinál vagyok, két gyermekem van, a kicsi bölcsis, a nagy hatodikos.

Reggel fél 7-kor indulok otthonról, este fél 7-re érek haza legkorábban, volt már hogy fél 8-ra. 10-12 órát dolgozom majd' minden nap, hétvége szabad. Se vinni, se hozni nem tudom a kicsit a bölcsiből, reggel a férjem viszi, délután a mamáék mennek érte és vigyáznak rá míg hazaérek. Ehhez képest a tiéd álom munkahely, bármelyiket is választod, nekem azonban szimpatikusabb az első.

2012. júl. 31. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!