Hogyan tudnék lefoglalni két 10 éves gyereket?
most biztos lepontoztok, de ekkora két gyereket már nem kell felnőttnek szórakoztatni. Egymással kellene játszaniuk vagy más barátokkal.
Sőt vond be őket a vásárlásba, házimunkába, utána tuti örülnek, hogy mehetnek majd játszani :)
Foci, tollaslabda, valami fárasztó tevékenység kellene nekik.
Foci, tollaslabda, valami fárasztó tevékenység kellene nekik.
Nem pontozlak le,hisz én kérdeztem és ez is válasz!:)Az a baj,hogy nagyon sokat veszekednek egymással és soha nincsenek egy hullámhosszon,csak hogyha szülők ellen sunyiznak valamit!:D
Házimunkához lusta disznók és akkor meg elfoglalják magukat inkább,minthogy segítsenek!:/
Múltkor voltak túrázni az apjukkal,és azt hittük,hogy jaj jól kifáradnak altatni se kell őket este,de apjuk jobban kifáradt a 10 km-es túrában,mint a gyerkőcök.:D Szóval nem jött be.
Köszönöm a válaszod!:)
igen, ez a baj, hogy lusta disznók, ahogy te írtad. Az én 2 és 4 éves gyerekem is képes pár órán keresztül eljátszani magában, mert így neveltem őket. Persze ott vagyok velük, de egyre inkább vonulok ki a szórakoztatásból passzivitásba ahogy nőnek. Engem iskoláskorban már kiküldtek a ház elé játszani a többiekkel.
Valami társasjáték, kártya esetleg? Azt még a szüleimmel is szoktam, meg néha sakkozni.
Szerezz Solo vagy Uno kártyát az jó játék. Amikor keresztgyerekre ill unokatesókra kell vigyáznom /egyszerre/ mindig azzal játszunk. Jó mert nem egy átlag kártya játék mindig fordul a szerencse.
Esetleg ha van a környéketeken állatkert vagy valami kirádnulóhely /vár vagy akármi/ ellehet vinni oda/
Mivel anyukámék dolgoznak így a nap 90%át én töltöm velük.Társas nem mindig foglalja le őket,mert ha a másik kicsit jobb akkor makacs lesz és elmegy,mert ha nem ő nyer akkor megsértődik..Azt meg nem tudom megoldani,hogy mind a kettő nyerjen.Hát küldeném játszani őket,de akikkel úgy jóban vannak,mivel tehetősebbek,így ők már nyaralnak ugyebár.Uno az egy jó ötlet meg is keresem a kártyámat.:)
Egész nap csak pancsiznának a vízben,mint a vizibékák és soha nem fáradnak el..
Nagyon szépen köszönöm a mindenkinek az ötletét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!