Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnék lefoglalni két...

Hogyan tudnék lefoglalni két 10 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Ikrek,van egy csomó játékuk mindig unatkoznak ezért általában mivel anyukámék dolgoznak és foglalkozom velük és vigyázok rájuk.Megyünk játszótérre,rajzolunk vagy medencézünk a melegben,de ezek is kezdenek unalmasak lenni számukra.Nem tudják elfoglalni magukat ezért mindig utánam jönnek és általában utánozzák amikor pl rajzolok.ERz nem is gond,mert egy ideig elvannak,de utána megunják és megint unatkoznak.

2012. jún. 27. 11:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnak is,vidd el,majd 3x átgondolják,ha ott vannak,még az is lehet,hogy tetszeni fog nekik:D (Esetleg,kérdezd meg őket ,mi az amivel el lennének?:D
2012. júl. 3. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Vidd el őket sátras túrára:D ,vagy úszni egyet:D
2012. júl. 3. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Adj a kezükbe egy könyvet! Én 10 évesen is már nagyon sokat olvastam.
2012. júl. 3. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Kötelező olvasmány?
2012. júl. 5. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
A könyvet hagyd mert ha ilyen kis menő manók le se fogják szrni. Adj a kezükbe inkább 1 kontrollert és Battlefild 3 mazzanak... :DD
2012. aug. 5. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
A 10 evesek is kamaszodnak ezert unjak neg egyet a kettore. Sztem gepezzenek,ax.jobban lefoglajja majd ojet :)
2013. aug. 12. 10:16
 17/17 anonim válasza:
Az én tesóm is 10 éves,addig jó csak amíg kap valamit onnantól kezdve már be is dobta a sarokba. A mesecsatornák lekötik valamennyire. De általában egész nap hisztizik, mert nemképes másokkal játszani, mert nem tud veszíteni.
2013. aug. 21. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!