Szerintetek melyik sulit válasszam? A gyengébbet ahol könnyebben beilleszkednék vagy az erősebbet?
nem tudom hová melyiket válasszam...
1.
-jól felszerelt
-kb.4en arra szakra mennénk (nem nagy haverjaim)
-3as átlaggal tuti fölvesznek
-egy festés nem ártana (kicsit "rideg")
-tanárok egy kicsit szimpatikusabbak voltak mint
itt:
2.
-nem annyira jól felszerelt(mint az előbbi)
-egyedül kéne beilleszkednem
-4,5ös átlag kéne+felvételi
-a hangulat jobban tetszik
-belülről számomra otthonos
Inkább az erősebbet.
Ha jó képességű vagy, akkor az erős suli ki tudja hozni belőled a maximumot, a gyengébb suli viszont nagyon ellustítana.
Viszont ha inkább átlagos képességű vagy, akkor a gyengébb nagyobb sikerélményt nyújt, ott könnyebben nyújtasz kiemelkedő teljesítményt.
Személy szerint én az erősebbet választanám. De neked kell eldöntened, mert te tudod felmérni a képességeidet.
Szerintem a jegyek nem csak a képességekről szólnak, hanem a szoralomról is, ami sokkal fontosabb. :)
Az erősebbet!
ahol TE jobban érzed magad. hallgass a megérzésedre.persze,fontos h jó suli legyen,de még fontosabb h milyenek a tanárok,milyen a hangulat. mert gondolom jól akarsz tanulni. ha szeretszu bejárni,ha segitőkészek a tanárok,akkor sokkal jobban fog menni a tanulás és a beilleszkedés is mint egy rideg helyen,ahol bunkók mondjuk a tanárok,vagy idióták az osztálytársaid. fontos h a tanárok fegyelmet tudjanak tartani,mert ott nem lehet figyelni órán,ahol mindenki dumál a tanárnak meg nincs tekintélye. lehet h a 2.nél jó a hangulat,de lehet h nem fektetnek annyi hangsúlyt a tudásra,mint az elsőnél.
szóval sztem az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!